Oups, again!

Ser ut som att jag har bloggat på länge? Noot. Men jag orkar inte och har inget vettigt att skriva. Inte så mycket nu heller men det känns som att mitt liv har fått en liten nystart så då kan väl bloggen få det med :)

Är ju back in gävle och jobbar om ni har missat det, det blev en anställning till sist och det känns jävligt bra. Har haft en jättelång, jätteskön ledighet och det fortsätter att hända en massa saker nu när sommaren ännu inte riktigt är slut, så veckorna blir fullspäckade med saker man ska hinna med efter jobbet. Men det är härligt att jobba igen, och fullt upp är det så dagarna rinner iväg ganska smidigt :)

Idag har jag även kommit igång lite med träningen igen, blev en springtur i alla fall och känner mig motiverad igen :) I Thailand blev det inte många knop gjorda kan jag erkänna och sen var det liksom fortfarande lite för varmt här hemma för att jag skulle ta tag i det. Men nu har jag lite rutiner igen så nu kommer jag nog igång :) Friskiskort till veckan tänkte jag, men nu kan man ju inte fula och leka student längre så jag får nog sorta lite vad jag ska ta. Passen är jag ju less på. Gymmet skulle ju vara bra i och för sig men jag känner mig som en spinningtyp just nu. Det är ju asroligt!

Fuuull vecka, blev en mysdag nu faktiskt efter lite ändrade planer men sen är det fullt upp. Imorgon hårfix med marita, löshår och grejer så det kommer ju ta hundra år. Onsdag är lite oklar men i vilket fall blir det inte en lugn stund då heller. På torsdag ska jag till Ammi för lite quality time och kolla in nya lägenheten! Trevligt :) Fredag får vi ju se, vet inte om jag jobbar på lördag. Antingen hemfärd eller så kommer mamma ner så då blir det väl lite vinmys kanske :) TUR att jag har fullt upp så jag slipper tänka på Rättvik som jag är tvungen att vara hemma ifrån, det är ju deprimerande så in i helvete att inte åka för första gången sen...-06? Eller när det var.

Nej, nu har jag fått mitt ena samtal och mitt enasms så nu kan jag väl kanske gå och lägga mig då :) Skulle egentligen behöva ett sms till och så skulle kanske jag behöva ringa ett samtal, men... Jag vet inte. Kanske är lika bra att låta bli.


Det går i alla fall bra nu :) Efter regn kommer solsken. Jag tror jag har sagt det förr, fast i lite mer negativ bemärkelse. Det är i så fall återigen bevisat att talesätt är talesätt av en anledning :)





There might have been a time when I would let you slip away
I wouldn't even try but I think you could save my life


RSS 2.0