thinking

As much you as it can be ...


Hänger fortfarande med mina bästa i Orbaden, men imorrn är det hemfärd. Synd, vi börjar trivas rätt bra här :p
Idag har jag o Empa badat bubbelpool och vanlig pool och översatt tomas ledin-texter. ;D
Sen tog lilla familjen en prommis i regnet och beklagade oss lite, kan beövas det med :)


.... .... .... ....



Svaret är: Well, I guess you don't need to do anything, do you?



Tack o godnatt, väldigt viktig dag imorgon! Klockan 11.15.

Natt natt



Orbaden with the Elite

Japp, tredagarskurs med HvF3 genom facket Handels på Orbaden Spa & Konferens ! Och yes, vi får använda spaanlägningen ;D Kursen började idag (med typ sjutusen fikauppehåll) och det var faktiskt riktigt intressant på de första passen. Det är ju viktigt såntdär ;)
Nu sitter vi på hotellrummet och nööördar. Vi hittade ett internet till och med ;) Jag, Empa o Kajsa lyssnar på alla gamla Westlife-klassiker, haha lite sentimentala :p

På fredag har vi praktik men eftersom det inte är riktigt klart vart jag ska vara så får vi väl se vad som händer. Vi kommer ha det varje fredag hela året så det är ju ganska viktigt att det blir bra :p


Anna Camilla Myhr Burefjord
Nu har vi börjat skolan igen och allt kommer bli annorlunda än dessa underbara sommarmånader. Men efter det gågna året vet vi ännu lite mera vart vi har varandra, så det fixar sig. Vill bara säga att jag saknar dig redan och att du alltid kan komma till mig om du vill och behöver.
Nothing in this world can tear us apart <3

Helgen spenderades i söderhamn på fedag med micki, förfest hos kikis med en massa folk. riktigt trevligt måste jag säga, fast vi kom lite sent :p lördagen blev det ljusdal och statt, skalman lyckades ju övertala mig ;) Också väldigt roligt :) Så tro inte att det är slut ¨på festandet för att sommaren är över, vi kör ändå vi! På lördag vankas klassfest på brynäs, i TREAN ;) så nu kan vi ju bjuda lite folk också ;p haha.

Okey, maybe I'm not exactly over it. But I will be. Promise ;) It's only thoughts now anyway, I woudn't put it into an acctual action.


Och duuuuuu då. Jag har ändrat mig. Försvinn.


heeejdå







Första dagen på sista året

Japp, så var den avklarad. Jag har nu gått en dag på mitt sista skolår, och mitt sista sommarlov är över. Det har egentligen inte hänt så mycket men det har ändå varit roligt och man har ju iaf gjort mer än under skolåret =) Höjdpunkten måste ju vara Rättvik och att äntligen bli 18 ;D

Nu skulle jag egentligen ha varit på Tranan, men eftersom mina kära klasskompisar inte ville åka så sitter jag hemma i Gävle istället. Man kan ju inte komma bakis ensam andra dagen ;P Haha, men jag förstår er brudar, vi spar på det. Får tagga helgen istället, vad det nu blir då. Det är ju strömmingsleken! :D

Hur ska jag veta hur det är? Du är omringad av tre lögnare, så hur ska jag kunna lita på att nåt av allt jag hör är sant?
Helt ärligt, så kan jag säga att även om allt skulle vara sant så spelar det ingen roll. Bara för mina egna tankar och mitt eget ältande, men skulle du stå framför mig så skulle jag le och vara trevlig, bara för att vända om och gå. Och jag skulle inte vända mig om och jag skulle inte ångra mig. Det är liksom ändå... inte samma sak. Längre.


Fan hörni, vi skulle ha tagit tillfället idag ;) Det hade kunnat bli intressant ;p


Oooooch vad är det som händer!? Hur, när och varför blev det såhär? När jag precis har klarat upp den ena viktigaste delen av mitt liv, då börjar nästa. Jag orkar inte. I'm nothing without you, det vet ni ju! Och som sagt, du var den sista man trodde skulle förändras åt det hållet.... Hoppas du inser en dag vad du var och vad du har blivit. Och skillnaden.

Okej.


RSS 2.0