ujuj

Sannerligen, livet är ingenting för amatörer! En tredagars senare så vet man att man lever, schliten? Lite.
Men vad gör väl det, kul som fan och det blir ju utvilning (?) i thailand baby! 4 DAGAR KVAR!

Känner att jag har sjukt mycket att göra i helgen, och sjukt många ställen jag skulle behöva vara på men det skiter man väl i :p Jag åker till bollnäs istället och gömmer mig, lika bra det. Eller nu blev det ju ändå en fredag kväll/natt i gävle också, värt :)
Men som sagt, mycket att göra... Tar det till veckan istället. Jag kommer ha exakt två dagar på mig att styra upp mitt liv, men det löser vi. Det är bara att lägga treon i glaset. ;)





Show me how to lie, you're getting better all the time and turning all against someone is an art that's hard to teach. Another clever word sets off an unsuspecting herd and as you get back into line a mob jumps to their feet.
And no one even knew it was really only you



Onsdag, måndag, fredag?!

Alltså vad fan är det för dag?! Jag tror jag i huvudsak har ahft onsdag idag, men ett tag kollade jag på måndagens bokningslista och undrade varför ingenting stämde. Helt plötsligt kom jag på mig själv med att fundera om stan stänger tidigare eftersom det är fredag. Sen skulle jag gå och titta om det var grey's ikväll eller om det återigen skulle utgå pga något annat program. Men nu är jag med, det är tisdag! Eller fan, klockan är efter 12! Fel igen :p

Jaja. Imorgon (idag, onsdag) blir det jobb och inte så mycket mer. Får antagligen jobba över lite så därför håller jag kvällen oplanerad. Prommis med Matilda och grey's kanske, det är den preliminära planen =)

På torsdag är det tjejkväll på stan så då blir det verkligen jobba över :) Egentligen är vi inte med, men man kan ju passa på att fixa lite extra med erbjudanden och lite mingel m.m. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, som sagt blir väl jobb till ca 21 och sen har vi lite planer på gång ;)

Och nu börjar det dra ihop sig hörrni, endast 9 dagar kvar till Thailand! Krig och eld och vägspärrar börjar ge med sig så jag är lugn igen. Idag har jag köpt solskydd och en ny bikini, ska även föröksa hitta en till bikini, solglasögon, lite kläder kanske, och förmodligen en hel del annat som jag inte har kommit på än. Vätskeersättning skulle man visst ha med sig, kan nog vara bra :)
Weeii! Fast resfeber som satan :p

Noooo, vad håller jag på med... Sov! Nu :) Byeeee


...

"He went onto the balcony and stared out at the cold blue ocean. He was twelwe floors up. The view stretched from Venice on the south side to the ridge of the mountains sliding into the sea off Malibu to the north. He put his hands in the pocket of his pants. The fingers of his left hand closed around a coin and he brought it out. A dime. Another reminder of what his life had become. 
    In acknowledging this about himself, he realized he had rented an apartment with views of the very things that would remind him of her. There was a subliminal pathology there that he didn't want to explore.
    He put the dime on his thumbnail and flipped it into the air. He watched it dissapear into the darkness."

M.C "Chasing the dime" 2002




Jaaaha =)

Jag har nog fortfarande sömnbrist. Imorse blev jag så trött på mig själv så jag ställde klockan på 8 och hoppade faktiskt upp då också. Men nu har jag vant mig vid att sova över och göra mig klar på 20 min, så när man plötsligt har typ 2 timmar blir det lite... mycket tid. Så flyttade mig från sängen till soffan och hittade benjamin buttons otroliga liv, som jag i och för sig har sett en gång men den är ju så söt =) La mig alltså i soffan istället, och jag somande faktiskt inte, riktigt. Men fy fan va trött jag var, kunde knappt hålla ögonen öppna. Kanske inte vad som är meningen med att kliva upp i tid :p Imorrn kanske det blir nåt mellanting, typ kliver upp kl 9 och försöker göra nåt vettigt. Städa garderoben kanske, skulle behövas. Eller så åker jag in och solar. Ja, det lät som en bättre idé =) Ska ju köpa 2 bikinisar imorgon, så det är ju trevligt att vara lite brun då ;) Plus att jag verkligen behöver en grund för THAILAAAND som är om typ 10 dar... ;)

Nej, vilket meningslöst inlägg, inte ens nån idé att fortsätta på det :p Kanske kommer på nåt vettigare senare :p

Byeee


Söndag, det säger väl allt.

Varför VARFÖR måste jag göra ett problem av precis allt?!
Slår det mig någonsin att det faktiskt KAN vara precis så bra som det låter?

Ja. Det gör det faktiskt. Men alltför ofta så visar det sig att det inte är det.
Även om det alltid löser sig, alltid kommer något gott ur det, alltid kommer solsken efter regn, och alla klyschor som faktiskt stämmer.
Så måste man ju stå ut med det jävla regnandet först.

And theeeeen?

Now fucking what?!
Orkar inte fundera, bestämmer mig bara, och så kör vi på det. Det lär ju ändå märkas inom en snar framtid om det var ett smart drag, eller inte.


Imorrn är det bal =) Fix på salongen, mys hos Sandra och sen blir det hemfärd till söderhamn för min del. Har ju lite skit som måste fixas. Orkar egentligen inte alls åka hem men jag måste som sagt. Får se om det hinns med nåt lite trevligare också, finns ju lite alternativ om livet går ihop.





....

Nej fan vad less jag är. Nu ska jag stirra i taket i några timmar, sen blir det väl förhoppningsvis sova.



After work

Man blir ju liksom lite peppad av detta strålande väder, uteserveringar och trubadurer :) Jag och Marita tyckte att afterwork satt fint idag, först middag på lams terass (ute med en cider såklart ;)) och sen tog vi en prommenad upp på söder och tillbaka. Vi landade på slicken för lite quizz men vi var kanske inte så smarta som vi trodde :p Kul var det iaf, klädstreck och ölhävartävling ingick bland annat, dock endast för utvalda deltagare (tack och lov med tanke på promillen :p) Tidig kväll den här gången, tog sista bussen hem och nu ska jag sova =)

Byee


Hm, by the way...

Det var inget.

Dagen löste gårdagen, och dagen.
Ammi, 6km prommis, sitta vid vattnen, sitta i bilen när det regnar, och så lite balansgång på broräckena. Det kan räcka för att rädda dagen, och gårdagen. Och diverse telefonsamtal såklart, speciellt två. Och "några" skrattanfall. Bra! Back on track.

Imorrn?
Prov-baluppsättning på bästa kusin, kanske lite fix med löshåret om det behövs. Lite jobb. En sväng på stan, och kanske även en tur upp till kryddstigen? Fan, punka på cykeln löste ju inte det problemet, men det kan vi ta imorgon. En oplanerad kväll, men det är ju onsdag så jag är inte ett dugg orolig :)

Nu?
Dagens FAN FÖR MITT LIV, det finns ETT avsnitt kvar av GG, och det är alltså säsongsavslutingen! Nästa kommer? I september. Serri-fucking-öst.
Se det nu? Eller spara? Eller nu?
Nej. Film och sen sovaa, fast varför är jag inte trött helt plötsligt? Jaja. Film var det, vi tar en tråkig jävel så blir jag nog trött :p


Byeeeee

Söndag... igen?!

Come here rude boy boy can you get it up
Come here rude boy boy is you big enough
Take it take it baby baby take it take it love me love me

Show me what you got, now


--


Spårarfredag! I like it, fest hos Wigren kan bara sluta på ett sätt: ROLIGT kaos :D Tack alla :)
Lördag blev det därav väldigt lugnt, stan en sväng med papi eftersom det var återvändardagarna. Mycket folk på stan och strålande sol så det var mysigt :) Sen åkte vi hem och stekte lite men det blev inte så länge. Hade tänkt att vädret skulle hålla i sig till idag men det verkar lurt...
Igår på kvällen satte mami mig i vårarbete med att städa altanen och lite annat ute och det var faktiskt ganska mysigt i kvällssolen :) Sen kom dock Milla och räddade mig från att bli utbränd och vi åkte runt i stan. Skjutsade folk, gick runt och träffade faktiskt mycket folk, trots att vi inte kom så långt ;) Alltid lika roligt att komma hem en sån här helg :) Blev en ganska tidig kväll ändå, hemma runt halv 3 tror jag? Hade tänkt vänta på pappa och åka med han för han skulle sluta 3, men det var ju tur att jag inte gjorde det! Hörde att han kom hem kl 7 imorse. Hade varit liite tjatigt att gå runt på stan till 7 ... ;)


I'm not that girl. Jag kanske kan överväga att bli det, om det är värt det. Men inatt var ett undantag, sålänge. Återupprätta ordningen, check.



Jag hatar söndagar. Vad fan ska man göra idag?!





Frågan lyder..

Vaad gör vi nu?! Bakisdag i Vannsätter är inte det mest inspirerande som kan hända, liksom :p Hm, ska vi åka och köpa godis? Ingenting är öppet. Vi kan gå på bio! Inga filmer föränn på tisdag?! WTF.
Spotify får bli min vän sålänge, varken kusin eller syster är sociala heller. Vi sitter i alla fall i samma rum. Med en varsin dator. Bra liv. 

Fast gårdagen var värd dagen, om man säger så! Very nice. Innan dess hade jag två härliga dagar i hemma i Gävle med Milla, underbart! <3 Imorgon står nästa 20årsfest på schemat, vårens bästa, kanske årets?! :D Ska bli skitkul, ser verkligen fram emot det. Det vore ju en fördel om min hals mår lite bättre imorgon, men det löser vi ;) Verkar som sagt inte ha nåt annat väl än att vara hemma ikväll ändå så det passar ju perfekt med lite kurering då... Är så less på det bara, vill vara heeelt frisk nu, länge!

Fick höra en varsin jobbig nyhet från och för mina två bästa igår dock, tänker på er. I'm just one call away <3 

Nej, nu blir det dusch i alla fall, sen får vi se vad kvällen slutar med :)

Byeeee

Gaga ohlala

It's my job to get you wet and exited for the lady.
Lady, fucking, Gaga!
When I say LADY you say GAGA, ok?!
Lady!
Gaga!
Lady!
Gaga!


Clap for me!
DO YOU WANT ME TO DIE?!
Scream for me!
Do you think I'm sexy?
Do you think I'm sexy?

This is for you, my little monsters. You're all invited to the monster ball, and i've locked the doors and all the freaks are outside.

They used to tell me that I wasn't pretty enough. That I didn't write songs good enough. That I wasn't skinny enough, that I couldn't sing enough. But I just rose my hand, and I said... I'm a star. And if anyone tells you that you're not good enough, just tell them. I'm a star!

In Sweden you say takk takk, right? No, is it tack tack? Why do you thank me, it was you who came to my show!

Well...

Did you lose yourself somewhere out there?
Did you get to be a star?
Don't it make you sad to know that life is more than who we are?
You grew up way too fast and now there's nothing to belive and reruns all become our history
A tired song keeps playing on a tired radio

and I wont tell no one your name.

OMG, vilken dag.

SKITdag, turned to deppdag, turned to ok-dag, turned to pretty fun! Tur att det kan hända lite i Hagaström ibland också, även om det inte precis är Hagaström och även om man får spela med sin stolthet som insats ibland... ;)

Imorrn blir det Stockholm med salongen, lunch och pressevent på Berns salonger där Schwarzkopf lanserar sina nya produkter! Sneakpeak: En ny dust it, fast med glans, till exempel! :) Roligt ska det bli i alla fall, skönt med ett avbrott i vardagen :)

Om exakt en månad mår jag dåligt av rastlöshet just nu, men jag sitter i alla fall på planet till Thailand! :D


Byee


RSS 2.0