Fredag

Steeeekväder i tre dagar nu, i like it :) Eller jag har solat  itre dagar, bra väder har det väl varit ett tag =) I tisdags var Micki här så då blev det bryggan hemma i vannsätter, mys :) Igår var jag hemma och var hundvakt så då finns det ju inte så mycket annat att ägna tiden åt, och idag har jag, milla o tessan varit i lynäs i stugan hela dan.

Annars har jag mest spenderat dagarna i telefon, företaget och allt börjar lösa sig. Meeen kan ju inte påstå att det tar kort tid med allt, ett samtal tar typ en halvtimme.  Och det är inte precis ett samtal man behöver ringa! Jag hatar 0771-nummer.. Men det är roligt också, nu när allt börjar lösa sig =)

Neeej, nu ska jag o milla leta oss ut på nå äventyr, kan ju dock inte påstå att det finns mycket att roa sig med :p

Hörs, hej =)


Söndag

ojoj, long time ago :p

Idag är jag lite seg måste jag säga, har inte sovit så mycket de senaste dygnen. Galenskaperna började i torsdags med att milla kommer och hämtar mig kl 21.00 och vi åker mot bollnäs. Vi hämtar upp tre galna killar, efter många om och men, och vi åker vidare. Färden går mot edsbyn och förbi, kisspaus och pyntning av bilen (eftersom det är midsommar om 13 minuter) i Furudal. Klockan 1 kommer vi fram till vår slutstation och vi parkerar bilen och GÅR genom regnet, runt runt på campingen, eller vi smyger. Vi måste ju gömma oss! Efter ett tag börjar vi tröttna och vi skriker och låter, men inga kända människor hör oss. Nåja, drastiska metoder. Vi ringer desperata samtal till våra kändisar, men de är korkade och fulla så de fattar ingenting. Och inte vi heller, eftersom dom inte är jättekorkade, så kan vi inte säga vad som helst. Till sist ser vi det, tältet, det blå-orange lilla tältet (typiskt bollnäsbor), men det är inte precis livat? Men till sist hittar vi bussen, och våra kändisar är hittade! De blir ganska förvånade när vi står där på orsa camping halv två på natten och önskar dem glad midsommar. Det var roligt.

Sömnen var det ja, kom hem halv 5 typ :p I fredags åkte vi runt och samlade in bortsupna och bortsprugna syskon, och så hann vi med lite annat, hemma 3, Igår var det partyyy med ferner hos backman, sen statt och sen polisjakt som slutade med oljespår i stråtjära. Hemma halv 4. =)

Idag ska jag sova såå tidigt :) Men, jag har haft så jävla roligt, och jag hade inte velat byta det mot sömn precis :p

hejdå =)

Söndag

Nu blir jag sur, men jag tänker inte göra det här över bloggen en gång till.
Det är din uppgift, som sagt.
Det ska komma från två håll om två har gjort fel.



Idag är sista söndagen som jag åkte 18.48 tåget från bollnäs ner till en skolvecka i gävle. Heelt sjukt.
En vecka kvar, av 12 år.
Världens bästa vecka, FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR!

Helgen har varit en lång uppladdning, bara tagit det lugnt och varit hemma i söderhamn :)
Lite jobb torsdag och fredag, mys med ferner på fredagen, fotboll på lördagen som verkligen inte slutade bra! Sooooopor, helt värdelös match, fy fan. Söndag var pack och städdag men det orkar man ju inte med heela dagen. Träffade lite människor och sen blev det som sagt avfärd till gävle =)

Nu kör vi! :)


hejdå

Tisdag

How did you manage to turn, and leave the ones who loves you bleeding?
You're blinded by the truth that surrounds you...

I really thought that we were beautiful, I really thought that we were beautiful, together.
How are you able to not care at all?!


RSS 2.0