Visningsdagar =)

Det har verkligen varit en lång dag, har nyss kommit hem nu och åkte före klockan 8 imorse. Första stoppet var svenskaprov som jag hade pluggat verkligen nada till, så det blev ju som det blev.
Sedan hann vi med lite planering och träning inför nästa lektion som var materialkunskapsredovisning. Långt ord... Jag, Sanja, Erika o Kajsa har jobbat med schampo, balsam o inpackning så det pratade vi om. Helt okej får vi i betyg om vi får säga det själv ;p

Och efter det drog den stora planeringen och iordningställandet igång inför stylingen, som förmodligen är den roligaste av alla eftersom det är visning efter. Jag hade min kära vän Filippa som modell på temat Romantic. De andra ingångarna var School's out och Disco. Filippa var så duktig, och det blev så bra och det var så jävla roligt! Och det var inte ens nån som ramlade på trappan som inte var väärldens stadigste ;) Så dagens tack går till Filippa o Vero Moda för klänningen vi fick låna =)

Och imorgon är det visningsdags igen, Makeup Store står för sminket och några tjejer i klassen för håret. Det ska bli roligt men lite nervöst antagligen, ca 40 modeller tror jag det blir. Lördag har faktiskt också visning på schemat, men nu får jag inte vara med :p Popcorner har 10årsjubileum, så då blir det att titta på :) Så det blir tre roliga lärorika dagar det här ;D

Tears on my pillow 'cause your love is wicked
Cry me a river 'cause your love is wicked
(Your love is wicked)
Friends come around say your love is wicked
But the kisses way you give don't you know it's wicked?
(Your love is wicked)

Kul att dom spelar i Gävle, kul att dom spelar på krogen i Gävle 30/4, kul, så jävla kul att jag fyller 18, i sommar!
OCH en till sak, som är kul, som jag har glömt att förmedla till mina kära bloggläsare, är att jag var såå jävla nära i fredags. Jag åkte ju som sagt tåget till Bollnäs istället, och där skulle jag få vänta på bussen, så då tänkte jag ringa, men nej. Självklart lyckas du, i Kilafors! Det är 10 minuter kvar då! Ååååååå oflyt.

Annars så är mitt liv för tillfället ganska perfekt. Och det är vårväder hörrni, det är fan varmt att cykla hem halv 11 på kvällen :) I like it.

Nu, sova! <3

one more chance

You say you've cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore
Now I'm praying to God you'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place 
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday

And I wasn't there when you were happy
I wasn't there when you were down
I didn't mean to miss your birthday, baby
I wish I'd seen you blow those candles out

nummer 2

haha, 2 inlägg idag, va duktig jag är :p

Boxningen gjorde mig lika död (och lite till) som jag hade räknat med, fan va jobbigt det är. Helt annorlunda än på friskis faktiskt :o Och för att inte tala om styrkan, det är pinsamt alltså. Grabsen har inte lite muskler där inte, ojojoj :p Hallå träningsvärk för mig, sammanfattar vi det med. Lite lugn träning imorrn måste nog bli av om jag ska kunna röra mig. Cykla till skolan typ :)

Sen blir det samhällsprov som jag kommer få ig på, får satsa på svenskan till på torsdag istället... Efter det ska jag klippa Flower också. Roligt att träffas lite :) Och på onsdag är jag ledig, låter som att det blir plugg och planera styling hela dagen då? Yes please.

You're the kind of friend who always bends when I'm broken
Like remember when
You took my heart, and put it back together again



Nu blir det sängen iaf, kommer va död imorrn. Huvudvärk känner jag redan nu också. Tacka Gud för alvedon, jag är skyldig uppfinnaren av det, big time :p Natti <3



Lite virrig kanske :p

Det började i fredags med att jag tappade bort mitt busskort som jag åker till söderhamn på. Upptäckte det hemma och hittade det inte nånstans, men var ändå ganska lugn eftersom jag trodde att det låg i plånboken (som jag för övrigt hade glömt i skolan). Väl i skolan så låg det såklart inte där, så jag packade upp min väska och kände igenom lite fickor och letade igenom hela skåpet. Not there. Som tur är finns ju Matilda och underlättar mitt liv, så jag fick låna hennes busskort. Åkte till bollnäs för att ta 100:an därifrån, och när jag sitter på busshållplatsen där, vad hittar jag, om inte mitt eget busskort, i fickan på min kofta, som jag haft på mig hela dagen! Otroligt.
Och så har det fortsatt hela helgen. Idag hoppas jag att det avslutades med en mobil glömd på tåget (återupphittad) och tömning av min väska med tjugo tusen saker i, fast nycklarna låg i fickan. Nu blir det skärpning!

I fredags hände det inte mycket, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde. Det var nog hemma kväll :p

I lördags var jag frisör hela förmiddagen och färgade Signe och klippte och färgade mamma. Sen hjälpte jag Agnes att packa lite eftersom den lilla saten ska till rhodos på träningsläger, kul för henne. Och sen blev det party i sandarne för Madsen :) Var lite mycket funderingár innan, men som vanligt så var det en smart vän som fick mig på bättre tankar. Tänk att jag har klarat mig utan dem i flera månader... :p Kvällen blev bättre än vad jag kunde ha hoppats på iaf, blev nästan sugen på krogen där ett tag ;p Men i brist på en bra plan så åkte jag och Billie runt med Olsson istället, vi som är små :)

Söndag blev en ont i huvudet-dag fast jag knappt var lullig igår, men så är det :p En långprommis med Karin och lilla hunden stod på schemat, trevligt :) Vårytstyrseln var på också, i form av .... dada, skoltröjan =) I like to live in the bush, men inte på kvällen! Hade tänkt åka in på lite fika med tjejerna då, men eftersom jag även idag skulle vara lite frisör och det blev ett tillskott i kundregistret när jag kom dit så missade jag bussen, och då är det ju inte så smart uppgjort i lilla hemtrakten att man kan cykla in till stan istället. Tyvärr, så efter en del... agressiva diskussioner med mami o papi för att dom inte kunde skjutsa mig så blev det en surig hemmakväll till. Jag o Signe tittade på film istället, först en dålig wallander óch sen bourne identity/pretty woman ;p Så är det när man är stuck in tha vannsätter.

Idag är plugg första prioritet, vilket ni kanske förstår eftersom jag sitter här. Haha. Stackars mig, va dåliga betyg jag kommer få.
Träning blir det också, boxning i sandviken med matilda. Linnea o Mikaela har fått klara sig utan mig på friskis i några veckor nu, spanien först, sen trodde jag att jag började bli sjuk, och n ublir det "på riktigt" i sandviken istället. Men vi kanske kan planera in nästa tisdag? Vi får se.

Nej!! Plugg, nu! hejdååå

happy happy

Tänk vad livet kan svänga fort ibland. För en månad sen så hade vi precis varit på g-festen och mitt största problem var att mobilen vägrade ge ett ljud ifrån sig. (...eller ja, typ) och nu, igår iaf, så var hela mitt liv bara katastrof. ALLT har verkligen gått åt helvete på sista tiden, och idag är första dagen på mycket länge som jag mådde så jävla bra. Lagom till dess satte ju vårvädret in på riktigt också, strålande :)

Idag alltså: Klockan 10 var min position skolan och vågföning stod på schamat. Hatart, men det börjar gå bättre :p Sedan hade vi en lektion, och sen hem o plugga. Fick lite gjort iaf, sen var det klippning för hela slanten :p Det gjorde mig 500 spänn rikare idag, så jag har bestämt mig för att skämma bort mig med både de inspanade partystövlarna och de lite mera vardags :p Uj uj uj, va fräck jag är :p Hoppas de finns i rätt storlek nu bara.

Och ikväll var det ju hockey istället för grey´s, yes! Jag gillar inte det längre och annars får jag inte se top model. Tittar på det just nu, dom är ju så störda ;) Haha och fan va sugen man blir på dom stylingarna hörrni ;) 

Dagens låtar: Julie moment's bliss  - ? och hinder - bliss. Har inget att göra med att de heter lika, de är sjukt bra bara! :p

Fan va segt att sluta 4 på fredag då, hade börjat vant mig vid ett nu¨... Jaja :p

love

skolan

vi ska ha gesällträning nu snart, på herrdockorna, kul att min är hemma då. Kul att jag ger fan i det också, orkar inte bry mig.
Idag är en sån här dag när allt går fel. Vaknade 05.40 imorse fast kolckan ringer vid 7. Bra, skitkul. Jag som är så utvilad liksom, not. Kunde inte somna om, men tydligen så gjorde jag det till sist för sen hörde jag inte ens kolckan. Så Matilda kom in en kvart innan bussen går och väckte mig. Sen har vi haft samhälle och engelska vilket tack o lov inte var så ansträngande. Men ändå. Och nu, frisör. Får se om det b lir löshår sen kanske, eller om jag ska vänta nåra dar. Trivs rätt bra med det korta än så länge, så man får ju utnyttja tillfället :p Inte ofta man gör det...

Jag hoppas hoppas hoppas att du finns vid min sida, egentligen. Eller, jag vet att du gör det, men frågan för mig är om du har lust att vara det efter allt? Ingen är mer tacksam än jag if that's the case....

Bilder från fuerteventura finns på kakis bilddagbok! Ge mig det igen :D

Nej, nu har jag ett viktigt mail att svara på innan vi börjar =) Hörs!

kill me

Fan vad less jag är. Kan det här bara dööö, allt som händer just nu går åt helvete. Utom det som kanske i slutändan är viktigast, även om det är svårt att se något ljust idet nu: skolan. Eller, iaf frisör. De andra ämnena går inte så strålande, pga min missade vecka, och att vi har fått matte B beviljat om det är klart 30 maj. Jag har gjort 4 sidor. Kul. Men som sagt, frisör. Det går bra. Kunderna blir riktigt bra nu ett tag, börjar lossna med dockövningarna också. Plus att jag har kommit på en bra idé till min modestyling, behöver bara ett godkännande från modellen. Som inte vet att hon ska vara modell än. Men ändå :)

Du gör naturligtvis som du vill om du väljer att lita på mig eller inte. Men jag tror att du förstod att jag var ärlig när jag ringde, och att jag inte kommer att ändra mig.

Vill bara säga att mina älskade vänner betyder hur mycket som helst just nu, eftersom det mesta går åt helvete, men en sak, den största saken, kan ni inte förstå. Så försök inte sätta er in i det, hur mycket jag än uppskattar att ni försöker. Den enda person som skulle kunna hjälpa mig i det här är det mitt eget fel att jag inte har vid min sida nu...

Långhelg har vi haft nu då, kanske inte skitbra timing på ett sätt, men fick väldigt mycket gjort vilket var välbehövligt! Läxor, städning och klippningar undanstökade som det lätt blir att man skjuter upp annars.
Lite panic inför nästa helg, hoppas hoppas hoppas att det löser sig.

Guud va du är söt :) Du dyker alltid upp i mitt liv när man minst anar det, tack :)
Och du då, galning! Call me, jag har nåt som du vill ha... ;)


Materialkunskap

Vi är så jävla seriösa i våran grupp =) Kajsa, Sanja, Erika och jag, kan det fungera? Haha nja, vi har mycket idéer iaf, och jag får väl försöka hålla ihop det lite :p Sitter här o lodar lite istället, tänkte köra plugg ikväll (efter boxning med Linnea) och framför allt i helgen :)

Ringde ett välbehövligt samtal igår, kändes väldigt bra. Fick lite problem lösta iaf. Mitt liv kan ju inte bli sämre nu, så det känns bra... For what it's worth.

Det handlar inte om dig, jag lovar. Det är mellan oss och det är vi som måste lösa det. Förlåt att du blir indragen och att det känns jobbigt för dig, men försök att inte bry dig. För det är inte om dig vännen :)


Min högsta önskan i detta nu är att du bara skulle ringa, eller att jag skulle ringa dig, och det skulle vara som vanligt. Jag vill vara där för dig nu...

RSS 2.0