Torsdag

Igår var det hemlig resa som stod på planeringen! Vi hade fått reda på att resan skulle ta ca 2 timmar. Vi borde ta oss till Stockholm på den tiden? Grönan?! Wei!

Men. Bussen svängde istället ut på E4an, norrut. Home sweet home. Vid den tiden hade vi också fått reda på att det var en kulturresa. Hm, Järvzoo är väl typ kultur i alla fall? Nejdå, vi fortsatte mot Hudiksvall, svänger av mot Ljusdal. Och hamnar i nästan Delsbo, på en hälsingegård från 1600-talet. Jaja, det var ju kultur, och faktiskt en ganska intressant historia. Vi fick mycket god lunch där innan resan fortsatte, och vi hamnade i Järvsö. Hm, lite impulsaktigt kom lärarna på att vi skulle titta på kyrkan. Synd att vi inte fick gå in, jag menar, utifrån var det verkligen en kulturupplevelse som vi aldrig sett förr. Stenegård var nästa anhalt. Alltså, det mesta var ju stängt och trädgården, den berömda ;),  var inte så fixad än, men det är ju kultur. 

Bussen rullade vidare och vi fick titta på linnetillverkning i Växbo och sedan gå genom "trollskogen" till Trolldalen. Hm, jag tror att jag har varit där... Ja, det är nog bara en gång per år, i 9 år, när jag var liten. Sen åkte vi till Bollnäs där jag hoppade av och tog nästa buss hem för att hämta mitt löshår.

(Ni kanske uppfattade lite ironi tidigare i inlägget, men helt utan detta kan jag säga att hämtningen av löshåret var dagens höjdpunkt!)

Så visst, trevligt med en resa, men med tanke på att halva våran klass är från Hälsingland... Kanske ett annat håll nästa gång? Vi har sett det där. Några gånger.

Jaja, idag kör vi på egen hårvård, much better! Mitt hår ska bli långt, och imorrn är det balen! Skolan kl 9-15, sen ska vi till Carro och mysa lite innan vi åker ut till Engeltofta med papi som chaufför i lilla blå. På lördag blir det nog nästa bal, Ljusdal har ju inte fått sig något besök på länge nu ;p



EN kväll i söderhamn, tänk att det är allt som behövs....
Tro vad du vill.


Hejdå


LÖRDAG

Jag säger bara: Milla, söderhamn, cruising, smilecider, solbrillorna(?!)  Livet är förjävla fint ibland.

Nu ska jag åka och fixa frillan på Johanna, sen blir det fix och trix hos Milla :) 

And just to keep the sms-standard... drastiska åtgärder vidtas. Du får komma tillbaka imorgon. 

Heeejdå ;>


Fredag

Idag har jag varit i stan med mami, agnes och signe och handlat lite. Ekonomin är ju inte på topp så det blev endast en kjol för min del =)

I onsdags var det studentfest, blev alltså gävle till sist :p Och inte ett enda sms på hela kvällen skickade jag till fel person, bra gjort av mig ;p Först var vi hos ammi och drack champange, sern blev det berggrenska och till sist goya. Trevligt, men sjukt mycket folk som nästan blev jobbigt bara. Men samtidigt var det mycket roligt folk ute så det var ju bra =)

Och i helgen är det alltså återvändardagar i söderhamn, lite festligheter sådär. Vi hoppas på ett öltält så vi får nån variation, krogen är ju lite uttjatat :p Cruising blir det iaf, som brukar vara väl värd ett besök sådär framåt kvällen ;)

Nu ska jag skjutsa Agnes på träning tänkte passa på at ta en prommis och en solning i stan. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, ska fylla på mobilen så kanske man kan vara lite social också.

see yaa
hejdåå

Onsdag

Sista provet för dessa tre år är avklarat! Tiden kommer nu att flyga iväg fram till studenten, läskigt men  lovely!
Nu ska jag sola sen åka hem och prova balskorna till klänningen, så den inte blir för lång eller för kort! Ska beställa löshår också, kan inte överleva längre ;) Sen ska jag åka tåg nånstans, vet fortfarande inte vart ;p Haha. Inte så pepp på utgång ikväll, men... det var ju trots allt 4 veckor sen jag var uppe i norrland :p

Och ännu en långhelg ligger framför oss, utan läxor! Hm, lyckan blev kort, portfolio, älskade portfolio, ska ju skrivas kom jag på. Jaja ;)

We'll fix this. I need you.



Det är ju det som gör mig så arg, att du inte förstår.
Och jag förstår inte vad du vill, för du verkar inte bry dig alls,
men jag trodde jag kände dig.
Du har gjort ditt val, och du har gjort det igen.
Samma val.
Det trodde jag inte, och det är det som gör mig så arg.


....



.

Måndag fortfarande

Prommis med matilda, liite ytterst lite plugg, mat och datorn är det som hunnits med efter skolan. Imorsr hade vi orientering, och MVGbanan avklarades med en hel del skicklighet och lite otur också ;) Det gjorde att det tog lite lång tid, men men :p Sen var jag död resten av dan, en och en halv timmes mindre sömn på morgonen är faktiskt mycket märkbart! Fattar inte hur mina kära klasskamrater orkar sitta på tåget varje morgon, och ändå få något gjort! Jag höll på att somna varannan minut under eftermiddagen, tur att det inte var så ansträngande lektioner :p I fortsättningen blir det iaf Gävleresa på söndagkvällar, även om det var mysigt med en söndag kväll hemma för en gångs skull :)

Jaaa.. helgen tog ju en intressant vändning. Haaaha. Let me think about it, jag återkommer antagligen i frågan :p 

Nääämen hörrni, alternativ c på onsdag va? Fan va drygt. Och så var det ju kortvecka, så den stora frågan är onsdag. Hem, Ljusdal, Gävle eller ? Vhat to doe... Cruising i söderhamn i helgen, och återvändardagar så det lär väl bli nåt drag där då iaf :) Kul att sister har konfirmation klockan 11 på söndag bara, kul! 

Jaja, tvn nästa, orkar inte ta tag i krinoliner, fontage, olika kragar och kungar at the moment. Så det så! :o

hejdåå

Måndag

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.



"And now you're lying between my twisted sheets and your sore heart beats with mine"

fredag!

Vet ni, jag har funderat på en sak. Syns det nånstans när man uppdaterar bloggen? För jag har alltid mer läsare dom dagar jag har skrivit ett inlägg? Not so insatt :p

Har lite planer för nästa helg, och jag får en bra kansla över det hela. Torsdag, fredag, lördag, fullt schema låter det som? I like it.

Ikväll ska jag ta det lugnt och fixa en massa, ska sola efter praktiken, hem och springa en runda, tvätta håret och kanske till och med en inpackning vore fint (fast nu är jag nyklippt iofs, så det kanske inte behövs, tack Micki ;)), sen ska jag packa tills imorrn, och städa mitt rum. Det kanske är lite illa när dammtussarna börjar hopa sig i hörnen och det är kläder i soffa, sängen och på stolen? :p Jaja. Man kan inte ha tid med allt.

Återigen ett värdelöst inlägg i brist på något jag vill dela med mig av... :p
Men men. Back to the praktik, bara en dag kvar sen :)

hejdåå

torsdag

skjut mig. en dag full av motgångar, kan man bli annat än deprimerad. meeeen vafan. orkar inte tråka ut er med den här dagens händelser.

Längtar till helgen, ge mig en verklighetsflykt ;) så poetiskt ord, eller romantiskt nästan, med tanke på stundens svenskalektioner. Romantiken var verkligen en flummig epok. Jag vet två som inte passar in där. Varje lektion tittar vi på varandra, höjer på ögonbrynen och skrattar. Herregud. So not us. Romantik? Praktiskt ska det vara, just do it, sluta flumma! Det är vi det, i det mesta faktiskt? ;) Hahaha, låter bra! Fri tolkning.

Haha! Jag fick just vääärldens roligaste sms från en mycket oväntad person! Jag dööör, du är ju så trött!


haha


haha


Nej. Stan en sväng, sen är det bara en praktikdag och en förhoppningsvis sömnrik natt mellan mig och stockholm. Aaah, love it.

hejdå


Onsdag

Onsdag kl 21 betyder Greys anatomy =) Fast jag missade halva avsnittet för två veckor sen och hela förra veckan så jag fattar inte så mycket. Tur att jag har mitt kära bacon som förklarar mina dumma frågor ;)

I helgen drar vi till Stockholm! Det ska bli så jävla roligt och så otroligt skönt att komma bort, om än bara för en helg! Ska hälsa på Sofia, gå på stan och så tänkte vi försöka hitta på nåt  lite mer intressant också =) Löshår och studentklänning är väl det viktigaste, skor har jag som sagt redan så många på g här hemma så jag ska faktiskt försöka låta bli att titta så noga på det. Eller.. i make no promises förresten ;)

Idag har btw varit en riktig skitdag.







Och det är inte tomt längre.


Måndag

trött.se :p

Idag har varit en bra dag =) Känns som att helgen har varit hur lång som helst och det var ju inte helt fel. Men det gjorde att det känns som det var hundra år sen jag träffade alla, så det var roligt att se tjejerna idag =) Haha :p
Vi började dagen med idrott i ammi o skalmans ledning, ett roligt aerobics/dans/strykepass var det som gällde. Sen hade vi HLRprov vilket tack och lov gick vägen och jag fick mitt vg, tro det eller ej. 
Sen hade vi lunch och passade på att köpa balbiljetterna, så nu är det fixat! Lite fattigare igen, men nu är det klart iaf =) På eftermiddagen hade vi kultur o stilhistoria och det var faktiskt lite roligare än det brukar, lite mer intressant. Sen fixade vi efter många om och men allt till stylingen och lämnade in det, så vi fick sluta lite tidigare. Då blev det soooolning och en sväng på stan, skoberoendet is killing me, jag vill ha alla. Seriöst, jag har typ sex par skor som jag skulle kunna ha på studentdagen och typ lika många till balen. Man kanske kan byta varannan timme?;) Suck.

Sen var jag o matilda på boxning, vilket inte var igår. Dock var jag förberedd på att det skulle vara värre med tanke på passet i skolan, men det gick faktiskt bra. =) Vi hann precis hem till 90201 och nu blir det duschen snart, när matilda är klar :p

Å vad intressant, en mycket detaljerad beskriving av min dag :p
Meeeen.... jag orkar inte skriva några djupare tankar at the moment, depp eller inte så försöker jag låta bli att tänka idag. Det är nåt som är fel!?

Och jag har inte ens nån vettig låttext att dela med mig av eftersom min mp3 har gått och dött och jag har inte orkat ladda den. Och min kära telefon är still lost, och på den gamla... finns det inte prcis så mycket musik. Hm.

Jaja. Hej hej.


RSS 2.0