torsdag - 19 days

19 dagar kvar till visningen!

Idag har jag haft praktik till klockan tre, hann med en lunch med Erika också :p Sen var jag hem och var barnvakt och firade sedan min kära kusin som fyllt 18 med en middag :)

Imorgon blir en fullspäckad dag, värmer upp med en springtur om vädret tillåter, tänkte sen gå och kolla lite i våra klädbutiker vad som eventuellt skulle kunna passa till visningen ;) Sen ska jag åka till söderhamn i nån timme och skriva lite kontrakt och prata lite med mina modeller, dom flesta är ju riktigt taggade alltså, roligt! Sen ska jag tillbaka till Gävle, träna, hem och packa och sen blir det myskväll med skalman och kanske erika. Mat och film låter det som, skönt mitt i stressen ;) På lördag är det söderhamn som gäller again, heldag med tjejerna som avslutas med krogen. Sen på söndag blir det lite hårfärgning, ev nån klippning och besök hos farmor också innan det bär av till gävle igen.

Okej, lite terapi är det att skriva av sig allt som ska göras, även om det inte är så intressant att läsa :p Köpte till och med en ny almanacka idag så jag kan reda upp allt, med tider i ;p Det känns bra. Ska även be om ursäkt för att det blir sånt jäkla tjat om visningen hela tiden, men det är pretty much det enda som finns i mitt huvud just nu. Det blir ju liksom aldrig riktigt klart, och så ska vi dessutom skriva om hela skiten på varenda svenskalektion eftersom det ska va inne 14 mars också. Jaja, 19 dagar!

see ya

Veckan

som skulle bli så fullspäckad verkar inte bli det, skönt :p I måndags var det kalas hos Skalman eftersom det inte var nån vanlig dag för det var skalmans födelsedag ;) Tisdag ställde jag och erika in oss på en resa till bollnäs till världens bästa simon, men han ville åka till gävle istället och det fick han väl :p Så det blev verkligen mycket gjort med musiken, skönt att det är klart nu! Vi hann med lite flumm också, och som alltid när vi börjar bli trötta så blir det lite tok, men kul var det :) Men vi behöver ju inte hitta ett statoil som har öppet dygnet runt, bara ett som har öppet dygnet runt, så det så! ;D Haha.

Ja, och idag blev det skolan, en aning trött, men fick rätt mycket gjort. Det blev ingen barnvaktning idag heller, men väl en hårfärgning om ett tag :p imorgon är det praktik, barnvakt, fira matilda som fyller 18 idag (men det hanns inte med idag :p) och sen lite reflektioner som behöver skrivas. På fredag ska jag åka till söderhamn och hälsa på mågra modeller, skriva kontrakt och prata lite, sen blir det gävle igen för en myskväll med skalman och kanske erika. På lördag åker jag tillbaka till söderhamn och har mysdag med tjejerna hemma, och sen utgång. =) Treevlans.

Alltså är det den här helgen kvar, och sen är det fest i ljusdal helgen efter, och sen är det visningsveckan!!
Ojoj. Men det löser sig nog, är lite panik med vissa saker som vi inte har tänkt på föränn nu men det ska nog lösa sig =)


I think you got me all wrong,
I don't regret this life I chose for me.
Jag orkar inte försöka om inte du också gör det. Är inte dom åren värda det? 

Ibland kan det kännas som att hela världen är upp och ned, och att det aldrig kommer vändas tillbaka igen. Det kan ena dagen kännas som att det händer alldeles för lite, och nästa dag vara som tagen ur ett the hills-avsnitt. Då kan det vara bra att veta att man har vänner som finns där och som inte försvinner. Det har du. Jag älskar dig <3




Ljusdal

Det blev en resa norrut i helgen trots att det hände saker lite överallt :p Men har man planerat så har man, och inte sörjer jag för det :D För det är ju fest med världens bästa norrlänningar Micki & Elin ;) Är hemma hos Mikaela nu och snart blir det en förflyttning hem till Elin, lite förfest och statt =) Strålande, allt förutom vädret. Vad är det för fel med att ha sommar året runt egentligen?! Me don't like this. Inte förlänge i alla fall. Nej, ge mig pengar och ge mig en resa torsdag den 19:e, när allt är över! 24 dagar kvar...

På tal om det så har jag rekryterat min sista modell, chrille, idag, det tackar vi för :) Annars så rullar väl det mesta på, musiken som vi ska fixa lite mer med bara. Ja jo, det är väl mer saker, men det är mest nödvändigt at the moment. Jag o Erika fixar, eller ja, vi lyssnar, Simon fixar :p

Och syrran har partyhelg, jag är värre än mamma. Ringer varje halvtimme snart. Haha, men vafan! Nu är jag inte ens hemma o kan hämta henne ju! ;)

Nej, fix fix sen Elin!
Pokerface ikväll, på båda sätten... ;) In case you will be wondering. Seeee ya <3

hmmm

Första praktikdagen på studio M idag, gick riktigt fint fast det är lugnt nu i januari och innan löning :p Det är så det är. Sen skyndade jag mig hem och åt lite mat innan jag och Matilda körde ett träningspass på fjärran. Haha när vi kom hem så undrade hennes mamma om det fanns nån mat kvar till matlåda imorgon, matildas kommentar: Nej jag trodde att vi bara var tre som skulle äta: jag, jag och linnea. Haha pucko ;)

Helgens som skulle bli lugn har blivit ett kaos, men det ska bli roligt! Imorgon ska jag åka hem kl 12 och färga håret på syrran, sen ska jag hinna åka till mina modeller och prata och knäppa kort, och sen ska jag hem och helst hinna färga håret på syster nummer två =) Om allt går ihop under den dagen blir det kanske gävle och slick med empa ;) Men det är tyvärr ett stort MAYBE, måste hinna med det andra först. Lördag ska ajg och erika till bollnäs igen och fixa musik igen, sen blir det ljusdal och lite party med micki och elin ;D Söndag blir seeegdag och åka till gävle igen. Vaddå, x-tågen är min bästa vän. not.

Nu börjar jag reda ut det här känner jag, och hon har rätt, jag är inte mig själv. Jag är inte så glad nuförtiden, och jag vet inte varför. För mycket stress kanske, men kan man vara stressad undermedvetet? tycker inte att det är så mycket nu...
Fast kanske ändå, det är så mycket man ska veta och vara bra på och man vill göra allt så bra. Men det har inte riktigt funkat på ett tag nu, och när jag inte riktigt har kontroll över mitt liv så får jag panik, som ni vet. koll på allt vill jag ha, speciellt mig själv kan ju vara en fördel. jaja. i need to talk now.

nu ska jag planera min morgondag först och främst, sen får resten av helgen lösa sig ;)

hörs!


haaaaaha

Jahapp, onsdag och sista dagen i skolan avklkarad! Jag vill inte gå så korta veckor, det är faktiskt inge roligt! Jag vill ju flumma med min galna underbara klass heeela veckorna ;) Imorrn och kanske på fredag är det iaf praktik på schemat, det blir nog bra det med =) Nu ska jag klippa mina småtjejer, eller två av dom iaf. Blir nog lite toppar och lite luggar, brukar vara så. Sötnosarna :) Sen blir det nog en springtur, men jag tror inte att jag orkar åka in till skalman? Vi får ta en varsin idag så kör vi tillsammans på måndagar ;D Haha. 

I helgen blir det Ljusdal kanske, har ju inte varit där sen 22 november trots allt :p Men vi får se, har lite för mkt att fixa och så ska jag iaf dit snart. Maybe baby.

Hmm... 31 alltså? Synd, hade kaanske planer då som kaanske inte går att ändra. Men som sagt, allt beror på hur mycket fantasin räcker till. För det är väl det det är, trots "allt"? ;)



There are many things that I would like to say to you but I don't know how

Igen

Ja, det blev lite gjort idag alltså. Ringde Trucco så det är fixat med sponsring av sminket, iaf basgrejorna. Sen lät det som att makeup store skulle bidra med lite mer, bra bra =) Har även fixat praktikplats idag och det känns jättebra, så vi får väl se om det gör det även efter första dagen som blir på torsdag.

Nej, nu är det party, ska packa och fixa lite =)
Hörs !


You can't play on broken strings


ledig

eller ja, jag har ingen praktikplats som sagt, så det är inte mycket att göra :p
Alltså, hörrni. Vad gör man? Jag har avrit uppe i typ två timmar och jag har hittills ätit frukost och suttit här. Ska plugga lite och packa och så ska jag ta en prommis i det fina men kalla vädret. Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Matilda kommer hem vid 4 så då får man iaf lite sällskap :p Sen ska jag till Carro vad 7 tiden. Hm.

Jo okej då. Jag ska kolla upp lite salonger i huvudstaden, skulle villja ha praktik där på sportlovet. Måste hitta en salong först bara :p Boende är inga problem, och faktiskt inte pengarna heller skulle jag tro. Det är inte så dyrt om vet hur man hittar billiga resor ;)

Sen ska jag ringa till Trucco och till några salonger här också såklart, så det inte blir fler lediga fredagar ;p

Så lite seriöst arbete blir det gjort idag, men inte mycket ;)

See ya

Stan

Idag blev det en riktig långdag på stan, men det var väldigt längesen nu så det var roligt. Först blev det inte så många inköp, men sen lossnade det lite. Och det mesta var iaf nödvändiga saker! =)

Vi började med att titta in en sväng på Gimlins och kolla på balklänningar, jag o Empa o Micki. Där träffade vi Lina, Ammi o Sofie också, så det var visst flera som inte är klara :p Och hur gick det då, jo som jag trodde så blev jag kär i typ alla, och jag vet inte alls vilken färg jag vill ha från början. Hittade en jättefin blå som var precis den färg jag har funderat på, men skärningen var inte fin på den. :( Annars såg jag en brun, men jag tror att jag vill ha en lite mer färgglad, som den gula kanske, som var jättefin också! Och så har vi den gröna, och flera av dom röda var också fina. Men den blå, som jag INTE ska köpa, den kommer inte sitta bra!, och den gula var dem jag fastnade mest för. Ska kolla i Stockholm också, det borde ju finnas lite mer där. Fast det är kanske inte så bra för min del, vore bättre om det fanns typ tre att välja mellan bara! :p

Sen blev det lite shopping som sagt, hittade lite roligt:
* En blå tröja med tryck på B young
* Två jättefina armband på Glitter, i blått o silver
* Hårnålar med pärlor, till bruduppsättningen, också Glitter
* Svarta tights på Gina
* Genomskinliga strumbyxor på Hm
* Telefonkort & lite alkohol till lördag inhandlades också, samt en Glamourtidning =)
Och så hittade jag vääärldens bästa skor till min asien-modell, men tror ni inte att dom kostade nästan 2000. Hmm. What to do... Dom blev icke inköpta idag iaf :p

Så nu är det lite pengabrist, tur att jag har lite mer hemma ;p Jag måste verkligen sätta in dom på banken. Jag är som pensionärerna säger mamma, men det är så lätt att spendera dom om dom finns där på kortet ;) Om dom ligger hemma så måster jag gå och ta dom, och då syns det verkligen att det minskar :p Jaja, det kan ju börja brinna eller nåt.

Eftersom jag fortfarande inte har någon praktikplats så får jag väl vara ledig även imorgon. Suck. Det är inte ens kul när timmarna börjar rinna iväg. Hade lite tillgodo efter förra terminen, men det försvinner snabbt :p
Dagen får istället spenderas med träning, prova outfits till kvällen och lördagen, samt lite småfix med portfolion och visningen. OCH så ska jag ringa lite salonger =) Har ni nått förslag så får ni gärna säga till ;)

Helgen förresten, kommer att vara ganska fullspäckad. Jag kommer till Bollnäs kl 11 eller 13 med Erika, beror på dagens status ;), då ska vi till Simon och fixa lite musik. Sen ska jag hem, får se vad klockan hinner bli då, men kanske hinner med en klippning eller också ska jag färga båda syskonen, så det vore ju bra om iaf en av dom var hemma. Sen tillbaka till bollnäs för lite fest hos tess och sen tranan =) På söndag tänkte jag försöka komma hem i tid även då, klippa och färga om det inte hunnits med på lördagen, och sen åka till mina modeller och fixa kontrakt och lite bilder. Antar att vi kommer på lite att prata om också :p Hm, sen tror jag inte att det var så mycket mer att hinna med?

Nej, nu ska jag ringa min kära mor och planera lite =) Hörs! <3


Projektarbete

Nuuuu börjar det äntligen hända saker, känns som allt börjar falla på plats nu! Har tre av mina modeller helt klara, så två till behövs. Har en som jag ska prata med, och annars har jag en reserv, och så har jag två som jag eventuellt kan ha på den sista ingången. =) Så det ska nog lösa sig. Idag har vi fixat det mesta med affischen också, jag ska ringa om sminket imorgon eller på fredag, några klädbutiker börjar nappa och vi har fått in lite mer pengar nu. I helgen ska jag och Erika till Bollnäs och fixa lite musik, så det kommer också bli klart snart! Sen har vi lite annat småfix, men det mesta börjar lösa sig som sagt! Missa inte! 17 februari 18.30 Gävle Teater!

Annars så skulle jag ju vara barnvakt efter skolan idag, men de små liven ville åka hem till sina kompisar. Så det blev inget idag, fick en ful uppsättning gjord i skolan istället. Vi har ju börjat med långhår nu, och det går inte ritkigt som jag vill än. Men det blir nog bra, förmodligen snabbare än kort afton iaf! :p Skalman hade salong också så jag träffade Hanna o Elin o Frida =) Det var roligt, och så blev jag lite involverad i hårfärgningen, men det behövdes nog en paus med dockan :p

I helgen blir det fest alltså, men SEN ska jag ta det lugnt ett tag ;) Fredag blir det 20årsfest i Bomhus för Carro, mat och lekar stod på schemat innan det blir utgång på slick :) På lördag blir det tranan, efter vi har varit hos Tess :) kulkul, men som sagt, sen blir det lugnt ;)

Money money money är också en anledning till att festandet måste lugnas ner ;) Har en klippning i helgen, och två förra, men annars har det varit jääkligt lugnt ett tag. Fast just det, vi ska ju skaffa jobb nu! Och även fast Erika o Micki är en aning oseriösa så ska jag faktiskt anstränga mig! Det är ju det där med tiden. tycker knappt jag hinner saker som det är. Men det ska nog gå bra :)

Jaja. hörs då =)

Hej

Idag har vi sovmorgon till 11.40 eftersom vi inte har nån svenska, skönt! :) Jag har ätit frukost och läst tidningen och suttit här och lodat lite. Sen ska jag kanske till och med ta en prommis till skolan. Mm, det blir bra =)

Idag har jag lite att fixa också. Först ska vi ha konsultation med ettorna eftersom vi ska göra brudstyling på dom nästa vecka, så jag måste fixa en klänning! Det kan Agnes få bidra med om hon itne har nån egen. Sen ska jag rinha lite sponsorer och så till visningen, och även fixa APUplats. Sen har vi säkert lite mer att fixa tills imorgon då vi ska gå igenom projektarbetet lite, känns som alla måste berätta hur långt man har kommit nu så vi får lite koll på allt. Inte långt kvar nu!!

Gävle teater
18.30
17 februari

Nej, mobilen är nyladdad med musik, nu blir det prommis =)
See ya <3


första riktiga skoldagen

Idag har vi haft planeringsdag, som vanligt i början på terminen :) Skänt, men kändes lite onödigt eftersom jag och micki inte sov så mycket inatt. :p Skyll sig själv! Nu är allt åter på topp, vill be mina kära klasskamrater om ursäkt för dagens depp, jag vet inte vad det var ;) Men en springtur och en dusch och kanske lite ett sms senare så är allt bra ;) Tänkte ju gå och köpa mitt friskiskort idag, men det var bara det att det var 70 pers i kön, och dessutom (märkte jag sen) så var det nåt fel på vissa banker, så alla kortköp tog typ 5 minuter. Efter en kvart i kön blev det alltså bussen hem istället, och ip fick sig ett besök :)

Idag har jag och Empa planerat våran framtid, får se hur länge den versioner låter bra ;) Finns kaanske lite småhål i planen, men det går nog ;p Det lutar söderut iaf, om vi säger så :) Och det gör det även på sportlovet, eller hur Micki?! Hm, kanske lite större hål i den planen med, men... äh, kör bara ;)

Livet är så sjukt orättvist, det fanns ingen person som verkligen tyckte om alla så mycket som du. Även om jag inte träffade dig så ofta längre så kände vi varandra bra i alla fall. Jag tänker på dig och jag hoppas att du har det bra! <3



mhm

... och jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns... ?


söndag

Igår blev det Tranan igen, med Billie och Milla. Jag var duktig och var driver om än lite motvilligt när det väl blev kväll :P Men det var ganska trevligt, mycket folk men inte så många roliga :p Idag blev det ganska lugnt, prommis med hunden och klippt papi och agnes och åkt till gävle är väl vad som hunnits med :) Nu sitter jag på brynäs med mikaela och har kollat på a lot like love och marre kom nyss från stockholm så vi sitter o pratar lite :) 

Imorgon går vi i skolan till 5 igen, efter en allt annat än ansträngande vecka, eller dag, förra veckan. Efter skolan blir det friskis, äntligen! Gymkort ska inhandlas, tror jag struntar i gympan i år. Det kanske går att köpa till sen isf ? :p
Annars bjuder veckan på lite barnvaktning på onsdag och 20årsfest i Bomhus på fredag =) trevligt trevligt ! Sen blir det hem i helgen och klippa lite, så jag kanske ska satsa på en ekonomisk vecka trots att stan inte fått sig en titt på länge ;p

Jag vet inte vad jag ska säga, för det finns inget som kan göra det bättre. Jag vet bara att det hela tiden varit så orättvist, att hennes liv har varit så. Det kunde lika gärna varit du eller jag. Finns här gumman, det vet du. Tänker på er <3 



2009

Okej då, vi kör en mini-årets =)

-Årets låt: Antar att det måste bli I'm yours... Men ALDRIG mer!
-Årets film: Pirates of the Caribbean! <3
-Årets stad: Rättvik! No competition, men!: "Jag ska sluta nu, allt är katastrof och jag ska aldrig aldrig mer förtära alkohol!"
-Årets resa: Fuerte Ventura med världens bästa KKF! <3
-Årets timing: Rihanna på skärtorsdagen såklart! Eller smset dagen efter kanske? ;)
-Årets fest: Oktober, i synnerhet dex!
-Årets efterfest: Efter fredagen på Berviksmarknaden ;D
-Årets förfest: 13 juni i Strömsbro, med tal och allt!
-Årets ögonblick: Det var nog stipendiumet på skolavslutningen i tvåan =) 
-Årets roligaste: Asgarv i Jonsparken den 5 juni! Ge mig igen!
-Årets saknade: Måste säga två faktiskt, världens bästa häst Borken och världens drygaste Tittish! <3
-Årets sötaste: Elin Andersson! :)

Och såklart, årets bästaste bästa personer som jag aldrig skulle klara mig utan! Milla, Micki, Shellman and the gang, Karin, Frida, Kikis, HvF3, Flower, min sambo Bacon och såklart mina kära systrar =) löw ya

2009 känns som ett år som kommer bli lite osäkert, men fullt av nya äventyr! Det ska bli roligt, men jag kommer antagligen att tappa bort mig många gånger i år, och inte riktigt veta vart jag är och vart jag ska...
Därför var min bästa julklapp 2008 en sak som jag fick lite försenat. För att när man är lite sådär vilse så är det lätt att glömma bort att svaren oftast finns inom en. Om man bara kommer ihåg att stanna upp och lyssna och våga följa dem, så blir livet lite lättare. Och man slipper ångra att man gjorde vissa val som man aldrig riktigt menade...

17 februari känns som en bra första sak att sikta mot. Now, bring me that horizon ;)


RSS 2.0