Halvtidsprov

har vi haft idag nu då, och det gick faktiskt helt okej. Det var en rolig dag, kändes inte som ett prov precis. Men trots att Annica tyckte att det kändes som på riktiga gesällen har jag en känsla av att det kommer bli väldigt annorlunda... ! Haha men förhoppningsvis blir även det en rolig upplevelse, när den dagen kommer.

Hur ska jag överleva utan dig i TRE veckor?! <3

Blev lite less och trött idag på eftermiddagen så sorry ni som fick stå ut med det ;p Sötast (micki) fick mig dock på bättre humör sedan, som alltd. :) Hela helgen skall dessutom spenderas in the Light Valley, och det verkar som att det kommer finnas möjligheter till att bli på gott humör av flera orsaker . Grillning, finväder utlovat, hårfix, bal, folk... Planerna icke satta till 100%, men det låter bra :)

Efter skolan (8.30-17!) blev det alltså mat hos micki, sen blev det hemfärd för mig. Gänget skulle till skalman och sedan ner på stan och berggrenska på trubadur, men jag kände inte alls för det faktiskt, även om det hade varit trevligt i finvädret :p Men sängen kändes alldeles för lockande idag :)

Sista engelskan avklarad inatt 01.26... Det finns en liiten möjlighet att det gick vägen, så kanske. Annars har jag iaf inte kunnat göra mer. ;p


You are so close but still so far...

jag vet, jag ska!

Ska verkligen plugga nu, måste bara skriva några rader först! Skakar ändå för mycket i händerna för att träffa rätt tangenter, pga två chocker idag...  

1. Okej, tolkar jag det rätt så kunde saker ha varit mycket värre nu alltså? Fy fan, det blir en tankeställare. Man tänker alltid att det inte händer mig/mina... Men nu ska vi inte fundera på vad som kunde hänt, för det gjorde det inte. Det blir ju så att man ältar såna här saker, men ni får försöka låta bli. Men jag vill veta sånt där förstår du väl! Båda sakerna, vi vet ju vart vi står nu? Tänker på er... <3





2. Tror du inte att jag kan vänta ut dig? :D
Det var nära idag, så tur för dig att du tog ett steg, annars hade kanske jag gjort det till sist ändå... ;)
Men thank you, thank you very much, det där sa mer än det får plats i ett sms... :D
I said ooo, she fell in love... ?  We haven't seen the end of this yet.


Micki, tack för att du finns<3  toffel.se? näääh, det vet du ;)

PLUGG HEJDÅ

bara tisdag

Idag har jag och linnea varit duktiga och pluggat, filmtittande och analyserande. Faktiskt jobbigare än det låter! :p
Innan dess så var det skolan, hände inte så mycket. Fixade lite inför torsdagen, nerver nerver. Men det kommer nog gå bra. Vi hade förresten det skriftliga frisörprovet idag, och det gick ju osm det gick. Skulle nog ha pluggat lite ändå, men men :o
Imorrn får vi se om det kanske hinns med lite stek i finvädret, eller om det blir film då med?! ;p


It might seem like a crush, but it doesn't mean that I'm serious


I helgen blir det bal i ljusdal, ska fixa och sen kanske festa lite? Ska bli mysigt iaf, HOPPAS på fint väder :) Och kanske HOPPAS på en sak till? Nääääh ;)

pusshej


the pride's high

Miss independent
Miss self sufficient
Miss keep your distance
Miss unafraid
Miss out my way
Miss don't let a man interfere, no
Miss on her own
Miss almost grown
Miss never let a man help her off her throne
So, by keeping her heart protected
She'd never ever feel rejected
Little miss apprehensive
I said ooo, she fell in love

What is this feeling taking over
Thinking no one could open the door
Surprise, it's time to feel what's real
What happened to Miss independent
No longer need to be defensive
Goodbye old you when love is true ?







hemma är ändå hemma

Söderhamn, isn't she lovely. Har varit hemma hela helgen och jag måste säga att det är helt sjukt hur skönt det är. Där vet jag vilka det är jag möter, vilka ställen man träffar dom roliga folken, allt har man koll på. Och när det är sånt här underbart väder så är til och med Vannsätter ganska amazing.
För att inte tala om folket, ni vet vad ni betyder <3 Det är efter såna här helger som det är tungt att åka ner, även om jag trivs väldigt bra här med. :)

Har inte haft en tanke på dig på hela helgen, det kan inte vara ett bra tecken med tanke på den gångna veckan? Men som alltid, när jag kommer på det så blir det desto mer. Haha, den var till och med blå...;p
Älskar, älskar inte...? Want you, want you not? ;) I guess time will figure it out...

M, jag saknar dig. I'll stand by you

Nu ska jag fixa mitt betyg i engelska, ska göra ett gammalt nationella så jag kan höja listening-delen. Den idag och reading imorrn, plus att vi har kollat på Förtrollad som vi ska skriva om och lämna in på torsdag. Går det bra på alla tre så kanske... :) Hoppas hoppas.

hörs då

sjuuk

fy fan det här går inte. Jag kan inte vara sjuk i helgen, och inte nästa vecka. Neeeej nej, nu blir cykeln undanställd ett tag och bussen får transportera mig till skolan. Dessutom dricker jag te med supermycket honung i varje morgon, asäckligt. Men vad gör man inte ;p Idag börjar vi halv tolv och då är det egen hårvård på schemat. Ska bli lite mer red och sen får vi väl se. Tror inte det blir så mycket mer, ganska nöjd nu som det är :)

Cruising i helgen, äntligen! Missade ju Gävles så det blir premiär för sommaren nu :) Mys med tjejerna innan, trevligt. Har dessutom lite annat att pyssla med men det blir nog ganska lugnt. Lite färgning ska det bli, sisters ska bli examensfina :)


Tell me I'm not i n the blue, that I'm not wasting my feelings on  you ? ;)


Du gör mig riktigt upprörd, så grattis. Jag brukar inte bry mig om det, men det går till en viss gräns. Trodde att du ändå skulle förstå vart den gick, after all? Men oh yes, tydligen inte. Det är bara du som kommer förlora på det, alla ser igenom dig...

nej, gesällträning! nästa vecka kommer bli sååå rolig.

hörs då!



måndag

Sovmorgon idag, åkte ner med 10-tåget och hade mattelektion med endast Ammi, inte ens en lärare hade vi :p Så det var lite onödigt, men trevligt ändå ;p Sen hade jag textil och det var ju en väldigt meningsfull lektion. Or not. Ska bli klar med lite saker innan lovet bara, men har ingen energi att lägga på det känner jag. Så det tar sin lilla tid ändå.

Helgen har varit seeeg som fan. Har klippt mycket människor, så det blev lite tillskott i ekonomin iaf :) Det blev även titta på hockey, köra bil, prommis med bästa Ferner, hälsa på min kära farmor och en donkenvisit med brudarna :) Very nice, very lugnt. Kan vara bra det, för nästa helg är det ju cruising! Ladda ;)

Okeej, måndagsskvallret det obligatoriska har hörts. Jag säger: ?!

Idag blir det valbo löpcentrum, kom på det kl halv 4 i fredags morse när jag och linnea susade förbi där, att det skulle vara väldigt välbehövligt och väldigt trevligt att ta en sväng dit. Sagt och gjort idag alltså :)


I took for granted all the times that I thought would last somehow. Jag ska inte ta oss för givet igen. Ett löfte, inte bara en låt vet du. Tack för igår :)


Det känns som att veckan kommer bli ganska lugn ändå. Gesällträning som fan eftersom det är prov-vecka nästa vecka, men annars så. Egen hårvård och inte alltför mycket lektioner tror jag? Skönt.
Och på fredag får jag åka bil hem med mami, så då blir det förhoppnoingsvis tidig hemfärd inför helgen då :)

nej kika runt lite här nu, sen bär det av ner på stan till bussen :) hörs då ;)

uppdatering

en vecka senare :p jaja.
Är typ fortfarande trött efter forsa-helgen, eller nåt är det iaf :) Hade riktigt roligt där med nåra av oss tokiga frisörtjejer, och riktigt lyckade resultat trots lite stress och liite bakis-dag ;p

Igår var jag barnvakt åt mina "nya" barn, roligt och gick bra, men fan vad man tjatar! Jag säger bara det, ni som inte testat och ni som lovat att inte bli tjat-morsor på era barn, det kan bli svårt ;) Fast det kanske är värre när det inte är ens egna barn, man kanske slappnar av lite mer om det är det.

Idag var det gesälträning hela dagen, välbehövligt men inte så kul. Sen blev det plugg för hela slanten och nu mat och ringa Ferner!

Saknar alla hemma nu, som fan. Hemfärd i helgen så jag ska hinna med allihopa, plus lite kunder också såklart :) Det går nog bra =)

Nej, nu blire matlagning, tack och lov är jag bara assistent åt Bacon, annars skulle detta inte gå så bra... ;) Tur at hon kan iaf  :p

Grattis till mig och skalman för vi har nanmsdag idag, och grattis grattis till henne som fick körkort igår! :D


Hennes familj? Okej, du var iaf diskret resten av samtalet ;)

herrå

6 maj

Igår var vi så trötta efter visningen vi hjälpte till på, så jag o mikaela gick hem och dog. kändes inte så lockande att cykla 8 km vid den tidpunkten så det blev översovning och en del deeptalk och mkt flummtalk, från mig iaf. ;p vi och skalman o kajsa dissade faktiskt samhällen imorse också, dumma vi. Men jag har typ nada frånvaro och det är ju inte så mycket kvar av terminen. Man får, ibland... :) Sen blev det sexsnack med Olle Waller, haha han ärju cool :D

Idag har jag varit barnvakt åt världens sötaste, lina 2 år var sjuk så hon ville inte sova och maja o klara, 5 och 7, turades om att vinna över mig i alla deras spel ,haha =) Sen blev det hemgång, lite desperate housewives och såklart nörda här :p

för att jag måste komma på next move nu. det är ju faktiskt nästan min skyldighet och jag har ju lilla tillfället här nu ;) roligt. synd synd synd att det är så låångt :p snyggish

Får se om det blir forsa i helgen nu  då, visningsdags igen :) Det ska bli roligt. Annars är det ju cruising här i gävle, så får väl höra om bästa ska ner då. Skulle vara trevligt, synd bara att det alltid är allt samma helg.
För att du är verkligen världens allra bästa, det finns ingen som du, jag behöver dig. You're the kind of friend who always bends ...

Tid. Vilket påfund. För att mitt liv skulle vara perfekt skulle mina dygn behöva vara 36 timmar och mina veckor 12 dagar. Det är så mycket man vill hinna med och måste hinna med, och det helst utan att vara utbränd när man är 17, vilket det faktiskt verkligen kan kännas som ibland. Jag återkommer till ämnet!

Nu ska jag sovaa, kan behövas även om det blir sovmorgon imorrn. Det blir inte det på torsdag, plus att det blir antagligen fest på kvällen även om jag ska vara sober då. Boxning till halv 8 i sandviken då, och sen alltså forsa på fredag morgon. Sorry brudar men jag orkar inte vara bakis ;)

And. You. Are. Hot. Tur för dig att du inte kan break my heart, tur för dig att du inte såg mig den där helgen i mars. I dont belive in love at first sight, but you're pretty damn close. Haha vad du går min väg nu. Snälla, kan du inte göra det bara en gång till? :)

oj då

nu var det längesen det blev nån uppdatering här... :p Sånt är livet, ska dra höjdpunkterna över de senaste dagarna bara för att det har hänt så mycket :)

Ons: 1-0 till mig i sms-spelet! In. Your. Face, den satt så jäkla fint. Speciellt eftersom det spanades hela kvällen, tydligen ;)

Tor: Hände icke mkt på dagen. Kvällen var as it should be på riktigt, ge mig det tillbaka... :) Och även  där hade det kunnat bli ett sms-poäng, men tydligen inte? ;) I know you will, hahaha!

Fre: Helt otroligt, sånt här händer bara inte! Världen är förjävla liten och jag hatar det. Fast idag var det riktigt roligt vad slumpen kan ställa till med, helt sjukt. Jag har fått en förföljare :D
Kvällen var fortfarande as it should be <3

Lör: Haha idag har jag övningskört 14 mil, duktiga jag. Börjar lossna nu :) Kvällen bjöd på tequilarace och statt :) Har mina misstankar om vad som eventuellt skulle kunna komma av det där, men that's NOT what happened och det vet du. Så jag hoppas att det är lugnt. =)
2-0 till mig i smsfighten, dock efter många om och men. Men jag vet vart dina svaga punkter är, så sorry, poängen gick till mig ändå ;) Det roligaste är att du tror att jag är så fucking seriös.

Sön: Järvsöbesök i Bergvik, så det blev fotboll med syster =) Go Skalman! ;) Annars hände typ nada idag, men det var väl trevligt för det :)

Nu blir det kanske lite plugg, men först uppdatering av min sambo ;)

RSS 2.0