vanlig vanlig onsdag

Idag har jag varit i skolan ett tag och äntligen tagit tag i mia gamla portfolioarbeten från förra terminen. Så nu börjar det bli lite ordning, eller det skulle ha blivit om nån jäkla skrivare hade fungerat! Jag hade också en svenskalektion somi stort sett var frivillig, men eftersom det är rustningskaos hemma, jag inte hade nån lust att sitta i Marres lgh själv och jag precis var klar till den började, så valde jag att gå på den lektionen. Det var ganska bra att få lite översikt om allt till inlämningsuppgiften.

Och efter min långa och ansträngande skoldag åkte jag hem och färgade håret på min granne Anna och klippte hennes man Niklas. Hann med lite bus med småtjejerna också, och jag blev slagen av  en 6-åring i nintendo wii. Känns bra. Jaja, får träna på det där, kul var det iaf :D

Nu har jag lite beslutsångest, men jag tror jag ska sova hemma i kaoset inatt. Det är lika bra, måste packa med mig en massa saker imorgon. Och nu när 5an funkar så kan jag ju se Grey's anatomy, så då överlever jag nog kvällen! =)

Fick ett very sweet sms idag, det var roligt :)

sooo long


händeserika dagar =)

Ja, de två, eller tre förresten, senaste dagarna har verkligen varit händelserika i min kära skola. Som en liten parentes så trivs jag som fisken i vattnet nu, allt är roligt och klassen känns äntligen som vi har kommit ett steg i vår grupp-nånting som annica utbildar sig om ;) Haha, i alla fall.

Nu ska jag göra något revulotionerande. Jag ska erkänna min fullständigt jättejobbiga katastrof blackout i tisdags. Vi hade ju kundpass då då...
Nej jag ändrade mig, bara mina frisörvänner ska få veta vad jag gjorde. Ja. Jag skulle alltså färga min kund, en bottenfärg, slingor på ljushetsläge ca 6. i kom då fram till att använda en 6-6 och en 7-5. Meen smarta jag tar en svängom och blandar en 5-7istället. Det blev ju inte riiktigt likadant resultat som ni förstår. Jag kommer antagligen reflektera det sen, men då har ni ju hört det så länge då. Så kolla två gånger innan ni blandar girls, det är inte kul :p
(Ska tilläggas att det inte var en omöjlig kund, hon var jättesöt så vi gjorde om det lite och det var ingen katastrof alls. Men ändå.)

Ja. Det var alltså lärorikt. Och i onsdags hade frisörföretagarna visning och höll då till i våra lokaler i skolan. Arrangörer var fisörföretagarna och de hade tagit dit en väldigt känd frislr som heter Thomas Edlund. Vi i klassen fick assistera och söttjejerna från  Funky Hair (och Pelle såklart!) var med dom också hela dagen. Vi fick hjälpa till att färga,  styla lite,skölja, städa och en massa småsaker. Det var KAOS minst sagt, men det var änså ganska organiserat, i alla fall den mesta tiden. På kvällen blev det matmys med klassen på restaurangen Tennstopet innan vi gick över gatan till Hang Loose där visningen hölls. Roligt att träffa lite folk där också, det är kul att känna lite branschfolk :p

Och idag har vi haft arbetsmiljöanalyser vilket säkert hade varit väldigt lärorikt om nån hade varit vaken, haha. Men på eftermiddagen hade vi löshårsutbildning! Malin från Moduline kom dit och lärde oss och sedan fick vi sätta i på varandra. Så mitt budgetlöshår som jag satte i i måndags åkte ur och jag fick mig en koppareffekt istället. Jag satte i ett helt huvud på Frida och det blev faktiskt skitbra om jag får säga det själv. Så nu är jag diplomerad löshårsisättare eller något sådant! Eller vi har inte fått diplomen än, men snart :)

Ja, det var återigen ett långt inlägg, det måste vara jäkarns jobbigt att läsa allt det här hela tiden. Men det är inte mitt problem ;)

see ya <3

Kundpass nr 2

ska jag ha om typ 2  och en halv timme. Jag har fridas permanentkund fast idag blir det klipp o färg. Och jag har faktiskt haft henne en gång innan också :)

Efter skolan blir det gym, kanske med Marre o Micki? Annars går jag väl kanske själv, fast det är oerhört tråkigt. Vi får se :p Och sedan blir det hem och äta och sedan ska jag klippa Sandra :) Får se om det hinns med lite Gosip Girl, det är ju faktiskt väldigt bra :)

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra i helgen ändå. Får se hur det blir med allt, men eftersom jag har typ 70 miljoner saker att göra kanske det blir lite som måste ställas in. Min planering är bra men inte alltid hållbar.
Däremot skulle jag behöva "göra det där" för annars veet jag att det kommer sägas en hel del not so good saker. Men det beror naturligtvis också helt på vilka som blir engagerade. (Ursäkta att jag inte är så tydlig, men eftersom jag inte riktigt vet vilka som läser så kan jag inte skriva så mkt bättre :p) Jaja, det hela känns iaf bara som en stor uppoffring från min sida så jag tror jag skiter i det. Varför ska jag göra det fast jag egentligen inte vill, bara för att göra nån annan glad?

Idag har jag iaf skrivit ut min frisörhistoria uppsats, så nu ska den bara lämnas in så är jag av med skiten! Weeei ;D

NU engelska, see you later

Ahaa ;)

2 inlägg på en dag, grattis till mig! Till micki o frida iaf ;)

Idag har jag äntligen pallrat mitt ass ner på stan och shoppat lite välbehövliga o roliga saker. Jag ääälskar när saker är välbehövliga OCH nödvändiga, vilket icke är alltför ofta ;) En skinnjacka och ett par stövlar blev det, plus att jag har två presentkort kvar att utnyttja. Då kan det få bli en tröja... smink... behöver säkert nånting mer. Ett par häftiga leggins kanske :p
Och idag har jag även köpt en mobil till min kära syster, men ack va ni bedrog er, hon får betala den själv! En rooosa, är det inte orättvist så säg.

Idag har söta marre makrill satt i mitt löshår på mig, very nice, nice :)  
Men det måste fixas lite imorgon, för tillfället kan jag inte sätta upp det riktigt bra och då komemr jag avlida sakta men säkert. Jaja, det blir nog bra :)

sooo long, jag är fattig men äger äntligen min snygga outfit ;)

Kundpass nummer 1 =)

Aaaaaa jag har min första permanent på det första kundpasset 2008 om en timme. Läskigt. Men det kommer nog gå bra tack vare mina söta Annelie & Mic =) Tack till dom!

Annars så... Har jag haft en lite halvkonstig dag. Började dagen 06.50 genom att springa ut och jaga hästar runt hela vannsätter. Var ju hemma igår pga studiedag (som spenderades med början på tisdag med kikki och översovning där, sedan plugg plugg plugg och till sist östluund) och så åkte jag ner igen imorse. Det är ju rustningskaos i mitt andra hem, kanske har sagt det men ändå, så jag håller mig borta så mycket det går :p Haha!

Ja, och sedan var tåget ersatt med buss till gävle! Orkaa, men det gick ganska bra ändå. Tog ungefär en timme och annars tar det 45 min så det var ju inte disaster. Kom typ 10 min försent bara.

Imorgon har vi stora inlämningsdagen, med alla apu uppgifter. Har skrivit klart arbetsmiljöanalysen, så jag ska bara fixa till den med framsida och så ikväll. Frisörhistorian är dock inte alls klar, men den skulle tydligen bara va en sida. Så det ska jag nog kunna få ihop ikväll. Känner att jag skiter i betyget på den så bara jag får ihop nåt som är inlämningsbart så får det va bra sen =)

Saknar saknar saknar, vill att allt ska vara som förut. Ibland känns det bara som att jag skulle vilja gå i nian på bergvik i hela mitt liv. Vad hade vi för problem då?! :p

Im gonna trade this life for fortune and fame,

fula ord fula ord fula ord

... passar sig inte på en överskrift, men det skulle jag väldigt gärna vilja få ur mig nu. Haaaatar det här, cp datorn funkar ju inte. Bra när internet funkar, men varken usb-minnet, mp3:n eller musiken fungerar. Upplagt för plugg? Knappast. Jag som har 70 000 saker nu, helvete. Jag som skulle vara duktig, men det känns liiite tungt att börja om på en hel jävla uppsats som jag ändå har skrivit en gång. Det värsta är att jag måste göra den där skiten. Jaja, får väl börja på speechet då eftersom vi inte fick skitlång tid på oss till det nu heller. Ska bara dampa av mig lite först, andas, och beskriva min dag så kanske jag kan göra nåt vettigt sen. :p Fula ord fula ord fula ord.

Ja. Idag ringde min klocka 06.30. Min buss går 07.50. Jag har gympa första timmen, ska inte sminka mig, inte fixa håret, inte ha något jobbigt klädval. VARFÖR ringer min klocka en timme och 15 min innan jag ska gå då för?! Bra start på dagen. Låg iaf kvar till 7 då jag masade mig upp och började fixa lite. Blev dock klar på en halvtimme så jag satt och... satt en kvart. Jaja, skit samma. Missar inte bussen idag iaf :p

 Sedan hade vi självklart ingen gympa, utan bara genomgång. Men jag o Skalman o Lina o Kajsa spelade badminton iaf, det blev rundbadminton till sist. Ganska jobbigt på tre pers (Kajsa strejkade :P) så det blev en liten dusch där också. Sen samhäll, lugn planeringslektion där med (Jag älskar början av terminerna ;)) och efter det en o en halvtimmes lunch. Trevligt trevligt. Och skoldagen avslutades med textil där vi testade lite batiktryck :O Haha. Men hemfärd blev det icke, jag o Kajsa körde lite egen hårvård. Dock fick vi betala den :p Så nu blir det löshååår fort som fan. Dör om det är fel färg igen, då sätter jag i det ändå. Faktiskt. Och efter det gymmade jag med Ammi. MYCKET välbehövligt, men ack så stel jag kommer vara imorgon. Har typ inte tränat på 2 månader under praktiken, och så blev det lite hårdkörning nu :P Men det är skönt det :)

ja... och nu blir det alltså speech fanskap o plugga på. Jobbigt. Fattar INTE varför jag gör det egentligen, för jag har vg och man kan inte sänka sig. Men jag har liksom gett mig fan på att jag ska ha mvg i engelska b. För engelska... är det enda ämne som jag har haft mvg i sen vi började få betyg. Tyvärr bröts trenden i engelska a pga lite missförstånd, så nu är det revansch. Som fan.

Nu ska jag först av allt ringa till Frida my darling, för henne är det riktigt synd om just nu. Jag hatar er, ni är störda i huvudet. Så nu ska vi dampa lite, sen blir det pluuuugg. Fan. Fula ord fula ord fula ord.

Helgen :)

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, blir mest att man läser om alla andras liv :p

Men nu ska jag iaf berätta om min helg för den var ovanligt händelserik efter de seeega praktikhelgerna där man dog av tröthet varje fredag. På spåret tre veckor i rad eller hur erika :p

I fredags åkte jag hem efter skolan och träffade the family lite grann, och sen blev det bussen in till stan. Till Milla, Madsen, Anki, Billie och Cassandra, då gick vi först och åt mat på amore vilket var uppdaterande och mysigt :p Sedan tillbaka till lägenheten där det dock slutade med lite fest. Inte riktigt den tjejkväll vi hade tänkt oss, men det var roligt ändå :) Sen skjutsade Anders mig o Milla ääända till bussen :p, 20 över 12 för ovanlighetens skull. ganska skönt att komma hem då iaf. Var oerhört roligt att träffa tjejerna igen, i've missed ya!

Lördag. Jag och sis Signo var ensamma hemma med lilla hunden, så med lite godismuta till båda två tog vi en prommis till Konsum. Lite långt i kylan o blåsten, men vad gör man (Signe) inte för lite godis. Jag var faktiskt duktig och köpte endast telefonkort. Älskade gratis sms ;)
Sedan blev det hemfärd och efter uppvärming i tvsoffan bylsade jag på mig alla kläder igen (långkalsonger, två par mjukisbyxor, sockor och strumpor, 3 tröjor och skidjackan. Dessutom vantar, mössa och halsduk. Tro mig, det blåste kallt :P) och knallade upp till min kära vän Ferner! Dit kom även kära Kristus och vi planerade spanienresan lite mera.

Allt var frid och fröjd med tågbiljetterna tyckte vi, men tydligen blev det fel också! Herregud, jaja. Det löser sig iaf :) Fast för en gångs skull var pakterna upplösta och ombytta, det brukar alltid vara the blondies som är i underläge mot oss lite smartare (och snyggare) brunetter, men nu var vi en av varje i åsikterna :P Jaja, det löser sig som sagt :p Det ska bli sååååååå jääääävla kul att åka med mina allra bästa vänner i hela världen, men tyvärr så missar jag essential looks visningen by schwarzkopf. jaja, shit happens ... :/

Söndag idag då, vaknade och segade hos ferner, sen åt vi frukost och segade lite till :p efter det åkte jag til jessica o klippte henne och en till tjej. ´Sedan återstod skjuts till bollnäs där vi ficvk vänta på tåget i 45 minuter, sen tog det ganska mkt längre tid ään vanligt att åka pga vädret. Så när jag väl kom till gävle orkade jag inte vänta på min buss, utan tog nummero 1, och fick då gå från statoil i detta jäkla väder. det regnade här, och imorse var det 14 grader kallt hemma! ojojoj, vädergudarna har verkligen beslutsångest iår... :p
På vägen hem ringde min vän marre och berättade lite saker, man kan ju få cpryck för övrigt! Trodde verkligen inte det om dig, inte igen. Logik, someone? :/ 

Nej nu ska jag sova. Idrott första lektionen imorgon, måste vara pigg :p Ska förmodligen köpa färg också så jag hinner göra slingor på min granne imorgon kväll. Veckan blev ju inte riktigt som jag hade tänkt nu när vi hade studiedag på onsdag. Onödigt tycker jag, men men :p Sen till helgen blir det ahaa hasselaaaa igen :D Åka lite slalom, med lite fler backar öppna än senast får jag verkligen hoppas ;) Roligt! Nej vi hörs puss o godnatt <3
 

RSS 2.0