Redan... :p

Jag har skaffat bloglovin :) Haha duktigt av mig, fem år efter alla. Men det är fan smart alltså =)

Idag har jag fått ordning på mina vågor men inte på modell, satan. Fått ett negativt svar idag, fyra kvar att hoppas på. Annars rycker jag en på stan, seriöst!
Nån som är/känner en kille med lite halvlångt hår som är ledig den 18 april? Det måste vara ca 5 cm iaf på hjässan och kan vara kortare nacke och sidor. Hör av er! =)

Annars börjar det mesta lösa sig. Har fått svar på mina frågor om permanenten färgen och kort afton, nästan fixat en slöja (ska inhandlas imorgon till ett fruktansvärt onödigt pris, hör av er om nå ska gifta sig och vill köpa den;)), har fixat krona, köpt en egen stålkam idag, bestämt produkter och skrivit listor <3 till i stort sett allt ;)
Det rör sig framåt.

Btw, förlåt alla icke-frisörer (och kanske även frisörer förresten ;P) jag förstår att det häa måste vara oerhört tråkigt att läsa :p Men det är inte så mycket annat som kretsar i mitt huvud nu ;) Men snart ska jag skriva om andra saker =) 


byee 

Fredag!

Kul för alla att ni får helg nu, själv jobbar man imorrn med ;p men men, det gör mig inte så mycket egentligen =) Har en färgbokning och sen två timmar för ev drop, det är ju ändå löningshelg så det kan väl tänkas att det dyker upp någon =)

Idag var det två steg fram och sen tyvärr ett steg tillbaka, hittade en jättefin slöja till ett riktigt bra pris på gimlins (till gesällen ofcourse) och dessutom var kammen lite trasig så jag fick den ännu billigare, 200 istället för 395. Det var extra roligt eftersom jag ändå skulle ha tagit bort kammen, haha :p
Men när jag kom tillbaka till salongen så upptäckte jag dock att det var en ganska stor reva i slöjan! Oh no, bara att gå tillbaka med den... De andra som fanns kostar typ 600 så jag hoppas att jag hittar en nån annanstans. Annars tänkte jag fråga om man kan hyra en istället =)
Jag fick i alla fall ordning på kopieringen av ritningarna idag så nu blir det att börja med dom nästa vecka. Känns inte som några större problem med det i alla fall, gäller att vara noga bara...

Nu blir det en sen fredagsmiddag och sen mys med Karro och Matilda =)

Have a nice night people =) Jag kör festen nästa helg istället, gånger 2 eller kanske till och med 3..? ;) Medbland annat Tittish ofcourse, uppladdning för thailääääänd! <3


Neej nu!

Nuu tror jag att jag blir galen snart, det är når fel på mig och min kropp. Har varit sjuk i 4 veckor nu och det blir bättre och sämre fram och tillbaka. Nu är det nåt allvarligt fel, har haft konstant ont i magen i två dar och helt slut, känns som jag ska somna så fort jag inte håller på med nåt. Stress? Kan vara, men jag har haft betydligt värre stressperioder i mitt liv när jag inte har blivit såhär. Så ursäkta till min omgivning, jag är inte världens trevligaste person just nu. Okej, understatement, idag har jag typ haft lust att skjuta nån hela dan. Utom mina kunder såklart, dom är alltid lika trevliga. En riktigt gullig, tacksam stamkund kan verkligen rädda ens dag.

Annars är mitt enda ljus THAILAND, ge mig nu. Men först, gesällen och 5 matteprov, fokus fokus fokus. 

Min plan för överlevnad: fokus och planering.

Imorgon:
*Tänkte försöka övervinna min sjukdom(?) med träning så vi börjar med en timme på gymmet.
*Kopiera mina ritningar igen, har fortfarande inte haft tid att fixa det, och ta reda på vart man får tag i en brudkrona, nån som vet?! 
*Vågföning och ringa ett samtal eller två om gesällen.
*Vaccination kl 11.30, och vi ber till gud att det inte är biverkningar på det. Typ det sista jag behöver nu. 
*Jobb och mer gesällträning. 
*Stan, ska köpa present till världens bästa Milla som fyller 20 år på måndag!! :D
*Sen ska jag åka hem, äta en nyttig vitaminrik middag och sen sova så jävla tidigt som jag aldrig har sovit en fredagkväll!
Mycket intressant, i know, men det hjälper min stackars hjärna att stapla upp det här :p

Fokus och planering. Det, mina vänner, löser de flesta problemen. Fokusera, lägg upp en plan och följ den. Tänk inte så mycket och känn inte så mycket. Det tar vi den 19e. ... ;)

Nu ska jag betala räkningar. Lööön, en dag för sent men när man betalar ut sin egen lön får man skylla sig själv ;p

bye and goodnight =)



Helg =)

Snart i alla fall :) Idag har jag tränat kort afton efter ett litet uppehåll och det kändes faktiskt riktigt bra. Lite småfix kvar som inte riktigt sitter, men det är ju en månad kvar... :) Har dessutom varit på bibblan för att kopiera mina ritningspapper eftersom man bara får ett av varje och behöver typ 7... men jag känner mig lurad! Man får ett magnetkort som man laddar med pengar och sen kan man kopiera för 2kr/ papper. Jag hade två kvar sen innan och laddade sedan med 10 till, men de två första försvann på ett papper, och andra omgången (med 10 kopior) blev kortet tomt efter 4 papper! Vad hände där, jävla tekniska saker. Jaja, jag har iaf mina papper nu tänkte jag, men när jag kom tillbaka till salongen upptäckte jag att samma ritning hade blivit kopierad på båda sidorna! Alltså, på ena sidan är fram och bak och andra sidan av pappret är från höger och vänster sida, men på mina papper fanns bara från sidorna! Skitsaker. Nån som har en kopiator och som kan med den?! Instruktioner behövs till mindre tekniskt begåvad.

Imorgon har jag två av mina bästa stamkunder, alltid lika roligt =) Trodde dessutom att jag hade den ena väldigt sent så jag skulle få jobba över men så var icke fallet :) Sen ska jag sätta mig på tåget och åka till skalman, lite changes med hennes hår står på schemat, eller inte så lite alls förresten! Vet inte om jag får säga, men .... 8 är en ledtråd till er som förstår ;) Kommer bli aaaaasnice :) Sen ska vi titta på new moon om vi får tag på den, den kmmer ju ut på dvd på lördag! Så segt att det är dan efter vi behöver den... Mys blir det iaf, vilken film det än blir =)
Sen ska vi försöka hinna med en sväng på nån marknad där uppe på lördagen innan jag åker vidare, får se om det blir bollnäs först, men sen hem iaf. Tillbaka till gävle antingen lördag kväll eller söndag. Och på söndag ska jag äntligen göra om mina naglar, har haft dom liite för länge nu, så dom är inte vackra :p

Torsdagar är verkligen tråkiga dagar. Det enda som finns att göra är önska att det var imorgon. Förslag till kanal5, grey's maraton 19-23! Även gossip girl godtas villigt.

Heja brynäs! I brist på saik-seger så kan väl ni vinna åtminstone...

HH

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
När vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tilbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
Är du också själv?
Var är du ikväll?

Men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän.
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Panic

Jag stressar sönder mig av det här, det börjar bli time to pay som det verkar... Men om några månader är allt över och jag har bara en månad i thailand att se fram emot! Dessutom, motivationen är på topp igen, tack A och M! 30 dagar....


Mycket att fundera på, undra om det är därför jag är sjuk? Och stört lättirriterad, nåt måste vara fel :p Jag döööör snart för att jag inte kan träna också, sjukt rastlös. Det är säkert därför jag är irriterad i och för sig. Hade tänkt att jag skulle köra ett pass i slutet på veckan men idag åkte jag hem tidigare från jobbet till och med. Fick värsta attacken när jag hade sista kunden, förutom förkylningsproblemen som är värre än vanligt fick jag ont i magen och liksom "borta", seg och lite snurrig. Vet inte om jag har feber, sjukt varmt är det här iaf. Jag vet inte vad som händer, det var kanske inte ett smart drag att åka på kryssning när jag var däckad 5 dagar innan :p Meeeen det var det värt, as usual ;D Och det blir väl bättre :)

Nej, lite bra musik och bra bloggar i väntan på Grey's, det låter bra =)

Byee

Packar!

Japp, packar pch står i med en massa fix inför helgen :) Idag har vi satt i löshår på marita och imorrn äe det min tur ;p Eftersom tåget går rätt tidigt på fredag så ska jag sova i stan hos marita imorgon så därför msåte jag packa idag istället, men det gick ju bra det med. har alla kläder fixade, och det mesta annat har jag nog kommit ihåg hoppas jag :p vilka problem. men men, snaaart är vi påväg, endast en dag kvar. Imorgon efter jobbet ska jag springa på stan en sväng, lite småsaker kvar (ipren! bland annat) som ska med. Sen blir det bandy, vi kollar på tv imorgon med. Saik - Bollnäs även denna match för er som inte hade koll på det, och jag tror faktiskt på saik imorgon med... Men bollnäs är ritkigt bra också så de är inte uträknade! Hoppas Hellmyrs fot håller dock, annars kan det bli problem.

Nej, nu ska jag greja lite till och sen sova! Misstänker att all sömn som går att få kommer behövas inför helgen... :p

pussheeej


Tänk att det är ju otroligt!

Det var definitivt NÅNTING viktigt jag skulle kolla när jag satte mig här... Hm. Kan bara inte komma på vad det var, såhär 40 min senare, av onödigt facebookande, bloggläsande och diverse. Det vaar väl förargligt.

Nu står min halvpackade väska, mitt halv(eh, okej, inte alls-)städade rum samt min locktång och väntar på mig. Locka håret är väl inte sådär världsviktigt, men det skulle kännas bra om jag hann med det också :p Klockan är inte så mycket, men trött är jag för det. 4 dagars virus-infektion-influensa-nåntingäckel senare så har man lite sömn att ta igen... Meeen det är ett senare problem, det lär bli mer sömn att ta igen efter helgen, SÅ DET SÅ!
Kiel kiel kiel, 3 dagar kvar! Har EN av FYRA oufits färdig, well done... (Två fest-, en shopping- och en styling- outfit is needed). Till stylingen är det nog ganska klart ioovh för sig, då måste vi ju se lite proffsiga ut så det blir schwarzkopf-tröjorna. Men resten tar vi tag i i Gävle där det finns lite mer att välja på =)
 
Shiet, måste kolla tåg och busstider också, ska ju åka hemifrån Vannsätter till Gävle imorgon. Det blir en fullspäckad dag, hard work work,  beställa löshåååår, kolla, bara kolla, just in case ;) på gina, sen blir det bandy på tv hos Marita för vi orkar inte åka till sandviken, sen terapisamtal med matilda, betala skatten ska jag komma ihåg också, och sen lite diverse fix inför kiel igen antar jag. har ju som sagt en hel garderob till (en större, wei!) att gå igenom :p

Hörs då,

Sjuk.

Tequila in his heartbeat, His veins burned gasoline.
It kept his motor running but it never kept him clean.
They say he loved adventure, "Ricky's the wild one."
He married trouble and had a courtship with a gun.
Bang Bang Shoot 'em up, The party never ends.
You can't think of dying when the bottle's your best friend
And now it's
18 and life.





Jag orkar inte x5

Dåligt humör, negativt inlägg. Varning :p

Jag vill inte inte INTE bli sjuk på riktigt nu, trots att det är segt så inåt helvete att vara småsjuk hela tiden och trots att jag förmodligen vid x antal tillfällen har sagt att jag hellre blir sjuk på riktigt och får det överstökat, men jag orkar inte! Dock bättre nu än den här tiden nästa vecka, för dåååååå... Taggar vi Kiel som fa-an, tåget går om 11 timmar! ;D

Imorgon är det fredag och helgen är nära, så nära, men ändå sååå långt borta :p Jag ska in till stan till kl 9 och vara hundvakt ett tag när Marita är på sjukan, och sen är det 7 timmars arbetsdag som kommer bli seg som fan, fredagar är inte direkt våran dag för drop... och imorgon har jag endast en bokning. Segus. Jag orkar inte.

Annars är helgen very oplanerad, jag vill festa men jag har varken ork eller pengar eller kläder, för alla tre måste sparas till nästa helg :p Det blir en tripp till Vannsätter iaf och om min hals fortsätter opponera sig så känns det som att jag blir kvar där till måndag kväll. Men nej, det orkar vi inte :p

Är det inte på tiden att nån uppfinner nån teknisk sak som kan blockera tankar? Seriöst, samhället går framåt här, okej?! 3D-bion kommer till Gävle den 17 april, tankeblockerare kanske framåt juni åtminstone? Eller juste, då kommer jag inte att behöba den. 10 timmar bort från Arlanda måste man väl skonas från that shit, men fram till dess är det ju långt i och för sig.. Hm. Serious hm. Jag orkar inte.

Vi börjar med en stor suck. Jag orkar verkligen inte det här just nu. Seså, framåt framåt, jag har inte tid och jag har fanimig mer beslutsamhet än såhär! Hjulspåren, jag står still, ett steg fram och två tillbaka, alltid samma jävla två steg tillbaka! Vad gör du?  Och det var du som sa allt, inte jag, du kanske vet vad jag tänkte, men har du tänkt på att kanske inte. Och det var iaf nånting som jag aldrig vågade hoppas på, tills du visade mig(?) motsatsen...  



Kom igen.
Now I'm that bitch. So fly away now.
And I'm only gonna break your heart.
And it can be a sweet dream or a beautiful nightmare.




Jääjä

Meeeeeeeeeen JA, Grattis Bollnäs till vinsten, och njut av semifinalen för längre kommer ni inte ;) När jag ändå lever mitt liv i gävle så ska jag med nöje ta mig, en halvtimme med xtrafik, västerut och till göransson arena - see you there!

Bandyn är alltså officially over för den här säsongen, och det är det enda som kan få mig att längta till oktober! För nu är det minsann mars och ljusare tider väntar, ge mig vår nudå :) En vecka och en dag kvar till första stoppet, Kiel here we come =) Tåget mot göteborg avgår kl
08.00 nästa fredag och sen blir det kryssning och feeeest till söndag förmiddag :D
 
Innan dess så blir det en långhelg hemma i hälsingland, dom har nämligen bästämt sig för att stänga av vattnet i huset där salongen ligger på måndag. Så det verkar som att vårt enda alternativ är en ledig dag, såå sorgligt...:p

Men innan dess är det två dagar kvar, kör bara, snart fredag kväll! :) Byeeeeeee

Kärlek!!


Jack Sparrow: [Wakes up and sees Elizabeth burning the rum] No! Not good! Stop! Not good! What are you doing?! You burned all the food, the shade... the rum!
Elizabeth: Yes, the rum is gone.
Jack Sparrow: Why is the rum gone?
Elizabeth: One: because it is a *vile* drink that turns even the most respectable men into complete scoundrels. Two: that signal is over a thousand feet high. The entire royal navy is out looking for me, do you think there is even the slightest chance they wont see it?
Jack Sparrow:
But... why is the rum gone?







Jack Sparrow: Me? I'm dishonest, and a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly... stupid.


Jack Sparrow
: Scarlet!
[She slaps him]
Jack Sparrow: I'm not sure I deserved that.
[a blond woman approaches]
Jack Sparrow: Giselle!
Giselle: Who was she?
Jack Sparrow: What?
[She slaps him]
Jack Sparrow: I may have deserved that...

 
Jack Sparrow: Anamaria.
[Anamaria slaps Jack]
Will Turner: I suppose, you didn't deserve that one either?
Jack Sparrow: No, that one I deserved.
Anamaria: You stole my boat!
Jack Sparrow: Actually...
Anamaria: [Anamaria slaps Jack again]
Jack Sparrow: Borrowed! Borrowed without permission, but with every intention of bringing it back.
Anamaria: But you didn't!!
Jack Sparrow: You'll get another one.
Anamaria: I will.
Will Turner: A better one.
Jack Sparrow: A better one.
Will Turner: That one.
Jack Sparrow: What one?
Will Turner: [Will looks at the Interceptor]
Jack Sparrow: That one?! ... Aye, that one. What say you to that?
The Crew: Aye!
Mr. Gibbs: No, it's frightful bad luck to have a woman aboard!
Jack Sparrow: It would be far worse not to have her...


Mullroy
: What's your purpose in Port Royal, Mr. Smith?
Murtogg: Yeah, and no lies!
Jack Sparrow: Well, then, I confess, it is my intention to commandeer one of these ships, pick up a crew in Tortuga, raid, pillage, plunder and otherwise pilfer my weasely black guts out.
Murtogg: I said no lies.
Mullroy: I think he's telling the truth.
Murtogg: If he were telling the truth, he wouldn't have told us.
Jack Sparrow: Unless, of course, he knew you wouldn't believe the truth even if he told it to you.

 


RSS 2.0