Go girl

M:  -Just tryin' to pay tuition, LIAR...

Y:  -So please don't play no games and baby don't say no names and I
      don't care with who you came, long as you leave with me.

M:  -Don't talk about it boy, be about it boy.
      I'm talkin' freaky shit cause i'm a freaky bitch.

Y:  -Hm... So when they ask you "what's that dance?" you say that's the hustle man?



Idag har jag anmält mig till vårruset, OCH köpt nya springskor (verkligen på tiden...) på samma dag! Likey, och våren är nästan här också, perfekta förutsättningar för lite trevligare springturer än det blivit på sista tiden med både blöta fötter och onda ben. Ändring på det nu alltså =)

Idag har jag även börjat på ett nytt kapitel i matten så att det går framåt nån gång, hade provet igår och funderar på att göra klart det här kapitlet så jag kan göra prov på måndag igen, vad tror vi om det? Endast EN månad kvar har jag kommit på, sen är det Thailand baby! Weeeii och paniiiic, har ju lite att göra till dess... Vill dö när jag tänker på det men allt ska fan vara klart så jag kan koppla av där. I need.

Milla, we will still be friends forever! Vill bara tacka dig för allt i allmänhet och den senaste veckan i synnerhet, vet inte vad jag hade gjort utan dig alltid och speciellt sen förra måndagen... <3

Hm, och just det, hitta.se funkade inte, som vanligt!, meeeen man har väl resurser ;)

Nighttttt


Oups i did it again...

Bloggtorka IGEN, im so sorry! Meeeen jag har inte tid att göra nåt åt det just nu, men vi hörs!

Btw, det går bra med mina rebelliska, impulsiva, nyfunna sidor av mig själv. De vaga planerna är fortfarande... vaga. Nu ska jag gå in på hitta.se, inte för att det NÅGONSIN hjälper... Men man ska ha flyt nån gång ju :D

Pusss

Meen ååååå

Kan inte den här dagen bara ta slut NUUU.
Jag orkar inte. Fast klockan är iaf 9. Duscha, tvätta håret med mina nya essensityprodukter som jag fick igår på visningen, sen 2 gossipgirl avsnitt. Låter som att dan kanske äntligen kan vara slut sen, eller ska den orka förstöras ännu mera på den lilla tiden?!

Ge mig imorgon och ge mig ork att tagga om. Tack.

Det enda enda possitiva är att jag har en antydan till en plan. En svag, vag, obekräftad, oplanerad plan, men nånting som liknar en. Me like.

Vaccination nr 2 på fredag, ett litet steg närmare Thailand !

Bye.

Visning o roadtrip =)

Idag har vi från salongen varit på schwarzkopf essential looks i borlänge. Det var en bra dag med en liten roadtrip till att börja med, sen god mat, trevlig visning och sedan en sjuk, rolig, störd roadtrip på hemvägen, herregud! :D Men nu är jag helt sjukt trött, så jag ska lösa det problemet genom att pallra mig iväg och borsta tänderna och sen sovaaaa. Synd att jag har kund kl 10 imorrn, annars hade det nog blivit en liten sovmorgon... ;p

Veckan i övrigt består av plugga matte, ut på lite springturer, Milla kommer hit! och utgång på torsdag! Kanske även fredag, vi får se :p Jobbar på lördag till 14 och efter det har jag inga planer, förslag mottages vänligen :)

Puss o godnatt =)

Rubrik saknas

Jag tänkte skriva om nåt annat, nåt lättsamt eller nåt vardagligt, men jag kommer fan inte på nåt.

Imorgon.


Söndag....

Om en vecka är det över...

Nu sitter jag och funderar starkt på hur jag ska orka kliva upp 6.45 imorgon, varföööör åkte jag inte till gävle ikväll :p Men imorgon är (förhoppningsvis) en bra dag med mycket gesällträning, ett besök på hälsocentralen och, till sist blir det iaf garanterat att dagen avslutas på bästa sätt för Mikaela kommer till mig! Weeiii, jag behöver dig nu honey, great timing :) <3 En lång george var den bästa meningen jag har hört idag iallafall! :)

Nej jag ska faktiskt krypa ned i sängen nu, är ganska trött efter en stressig dag, en springtur och en varm dusch. =) Härligt, speciellt att det är ljust till typ halv 9! Dock kom jag hem runt 9 och då började det bli lite mörkt och kallt så duschen var efterlängtad, trots att det bara finns skitschampo hemma... ;p

Gooooodnight :)

Supposed to breathe with no air!?

Insåg just att jag har fyra genvägar till spotify på datorn. Hm.

Idag har min hjärna verkligen worked its ass(?) off. Jag är helt slut av alla tankar, hur sjukt är det... Började med en prommenad ut till valbo, kort afton med ammi och annica för lite handledning. Vi körde två stycken på raken och först blev fronten skitbra och sen blev nacken väldigt bra, men trots att de blev bra olika gånger så jag fick en hel del att tänka på och bara det hinner landa lite så kommer det här bli perfect :) Sen åkte vi in till stan och jag hade två klippningar på salongen. Sen var klockan plötsligt 5 så det blev en vågföning (börjar ju bli riktigt roligt det också, något jag aaaldrig trodde skulle hända!) innan jag begav mig upp på söder för ett pepptalk med Annelie. Vi disskuterade uppsättningen och framför allt hur jag ska fästa slöjan och så, så även det börjar falla på plats. Efter det sprang jag in på konsum och hämtade mitt paket med löshårstång och grejor som faktiskt kom riktigt fort =) We like. Åkte ut med det till ammi igen eftersom hon skulle ha lite saker ur det med, vi tog en biltur till köpis för att hämta ut pengar och sen satt vi på donken i några timmar och snackade gesäll och lite annat :p Sen åkte jag hem till Matilda som har varit i långtbortistan på dumheter ;) och fortsatte med skitsnack och uppdateringar. Mys! Och som vanligt numera så avslutas dagen framför datorn... Ska nog sluta med det snart. Nu ska jag ladda mobilen som vägrar överleva också, sorry Miki!

Imorgon då, ska upp tidigt för en springtur och för att hinna packa. Har fortfarande inte bestämt mig ritkigt vad som händer i helgen, men det hinns väl med imorgon bitti. Kan ju vara bra att bara packa det nödvändiga. Kvällen spenderas i alla fall i bollnäs låter det som, alltid lika trevligt=) Däremellan ska jag hinna med vågföning på min modell och säkert lite mer, samt färga håret på matilda. full fart, i like it. :D

Förresten så är det inte konstigt att min hjärna blir överhettad, mitt i allt detta så har jag er att fundera över också! Taskig timing... Jag ser inte skogen för alla träd.

puss o godnatt =)

Fyra fula fakta ;p

En dag i taget, försöker överleva. Två dagar kvar, sen helg, sen är det bara en vecka kvar. Ge mig och skjut mig, det varierar...


Och juste, Östersund ligger norr om Bollnäs, bara så ni vet!


fanformittliv.com <-------- Has to be seen, kan muntra upp en riktigt dålig dag att se att det finns fler som har en dålig (oftast värre!) dag. Skratt-garanti :D


Telephone- ja, det säger ju sig själv att Lady Gaga+Beyoncé=Succé

Still eleven days!

Idag fick jag min slöja, hur fin som helst! Nästan så att jag sparar den till mitt bröllop ju... :) Idag är Agnes och Signe här också, dom har avrit på After Dark ochj stannar för en shoppingdag imorgon. Tänker dock stjäla lite tid från Sigge så imorgon blir det uppsättningsträning. Först kort afton med Ammi samt lite ritningar dock.
Min vågmodell var hit imorse också så vi provade med lite föning och det gick ju strålande. Han har lite på gränsen för kort hår med tanke på att 2 cm ska klipas av men det kommer nog bli bra! Äntligen.
 Har ju även flyttat om med lite modeller så idag har jag planerat en stockholmsresa(!) för att hinna träna lite extra. Herregud. Jag veet, men det här får vara mitt liv nu i två veckor (11dagar!) till och sen så kan jag spara pengar och nerver igen. Det kommer vara värt ALLT, förhoppningsvis... :o Dessutom finns det ju mer att hinna med  i stockholm än gesällträning =)

Annars då...
Fest i helgen låter det som, gillas. Kanske även hinner med en ridtur med min nya sötis, eller min och min :p Inte direkt så att jag har tid med en egen häst så det är tur att man har snälla grannar med för lite tid =) Och det känns som att en fredagkväll i bollnäs skulle sitta fint? Fixa det sista på löshåret och skitsnack och some serious shit too, we neeeeeed us Milla! :)


Nej, sömn sömn. Pussheej


Yeey

Kul för vissa att vissa har påsklov, vill också!

KANONHELG :D
Freedom, lite långledigt så man inte är fullbokad heela tiden..
Party för/hos bästa saknade Milla <3
Ny häst på g :)
Gesällträning, yes på plus ;p


Nudå, back in gävle för kort jobbvecka =) Imorrn blir det vågföning, på modell finally! :D Och uppsättning, min slöja kommer =)
Själv då, har borstat håret 3x15 min idag typ, vanliga dagar blir det 0,5x10 sekunder eller så... ;) Seriöst, jag har allvarliga problem med mitt löshår! TIPS sätt alltid upp skiten på natten. Det är skillnad på att sova och sova, tydligen... :o

Ibalnd är det verkligen inte värt det och man får lite ångest. Men ibland, är det verkligen det och då är det nästan så att man också får ångest, för det var ju nästa nära att man INTE gjorde det! Haha!

Träffade dessutom Kikis, en verkligen snabbis på resecentrum idag! Tyckte jag hörde en välbekant röst där i vimmlet, det var roligt :D




(Okej det var den positiva delen, trots att den får mindre plats så har helgen varit övervägande mycket positiv, bara en liiten negativ del som får en stor plats här just nu, bara för att d: )

Hm, sömnsvårigheter mitt upp i allt, inte tid :p Musikterapi hjälper inte för sömnen men mot jobbiga tankar, dock framkallar de några också. I gotta figure this shit out. Den 19e. Eller nej, oavsett vad som händer då så blir det nog en pausvecka, och då ska jag göra allt som jag inte får och alla tankar jag har tänkt men skjutit bort. Men just då, bara för att jag kan, så ska jag göra det.
SEN ska jag ta tag i det. When it was good, we were sitting on top of the world.

Och. Förlåt att jag inte är den du vill att jag ska vara. Jag har försökt men jag måste väl göra det på mina villkor? Jag vet seriöst inte vad jag ska göra för att du ska bli nöjd. Just nu har jag inte möjligheten att sluta försöka heller, men tro mig, så fort jag har det... Är det inte bättre så drar jag. Nu känns det inte ens som att jag skulle ångra mig, men det ska man ju göra i den situationen. Det är upp till dig nu, faktiskt.

Typiskt nattinlägg, tog låång tid att skriva och med för mycket tankar ;) Sorry, that's just me :p

Nightieeee

Skärtorsdag/1 april

Jag har inte blivit lurad idag (vad jag vet iaf... :p) men däremot utsatt för diverse påskkärringsattacker ;) Dom är ju för söta, men liite irriterande när det ringer på dörren så fort man hunnit ut från hallen efter de förra... Haha!

Idag har varit en lång dag på nåt sätt. Jag hann med så mycket imorse, kanske därför. Eller mycket, men jag hoppade upp och städade hela mitt rum vilket var big need. Sorterade dessutom ut lite av det som ska packas hem i helgen, duschade och satt vid datan, vilket jag aldrig brukar hinna på morgonen! Sen åkte jag och jobbade och eftersom det är tyyp som lördag idag så slutade jag faktiskt lite tidigare också, lite lyx får man ha ibland.

Nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig, har en fullspäckad morgon även på långfredagen (trots att det ska vara en sorgens dag då man ska inte göra nånting, men jag känner inte för att sörja! No time :p) 
En springtur ska jag faktiskt våga mig ut på, gick ju bra med halsen på träningen i onsdags så nu jäklar, nu bestämmer jag att min förkylning är borta vare sig den vill eller inte.
Hem och duscha, äta frukost, packa det sista, sen ska jag åka in till stan. Ska in på salongen och hämta lite grejer till gesällträning i helgen och så ska jag hinna med att sola! Det är faktiskt väldigt avkopplande i dessa stressiga tider :) Sen blir det tåg hem till kära hälsingland.

Glad Påsk! 

RSS 2.0