Näst sista december :)

Mellandagarna har varit intensiva, snabbt har dom försvunnit :p I söndags åkte jag till Milla och busade lite i Bollnäs och sen sov jag där, i några timmar, innan jag tog 9-tåget till Gävle för lite jobb :) Jag hade inte planerat riktigt hur länge jag skulle vara där, men det blev en tredagars i gävle, varav två med jobb. Sista rycket den här månaden och det blev lite uppsving i kassan faktiskt :) Jobb, träning och lite mellandagsrea alltså, trevligt och lite bättre förutsättningar för allt sånt än i söderhamn ;p

Har även sådär i sista minuten som vanligt, planerat nyår äntligen :) Blir fest i söderhamn som jag hoppades på och det ska bli roligt! För en gångs skull har jag inte stenkoll på allt som händer och jag ska tvinga mig själv att inte ha det heller! Bra träning för min stackars analytiker-hjärna :p Vi blir ett helt gäng i alla fall så det blir nog roligt hur det än slutar! Lite middag, fyrverkerier på torget och krogen ska hinnas med =) Så kvällens och morgondagens problem är hår, kläder och SKOR, what to do... ;) Ska gå och tvätta håret nu så får det bli lite planering sen :) Tror att jag har fått med mig det mesta användbara hem från gävle iaf, vilket ju är trevligt för en gång skull. Det är jobbigt att ha två hem :p

Resten av helgen är det också planerad, fest i gävle på fredag(omg, hur ska vi orka det ;)) och på lördag kommer min älskade pärla till stora staden ÄNTLIGEN! Mer shopping och en massa snack och mys blir det då :)

Imorgon är det fest, pepp pepp! :D
I want your love and all your lover's revenge

byee

Ja vad är det för dag?

Lördag tror jag. Helt lost efter helgdagar hit och dit, jag tycker att det känns som torsdag av nån underlig anledning :p

Juldagsfirande med tjejerna igår, återigen samlade alla fyra! Var ett tag sen eftersom Billie varit i spanien sen i juli! Det var verkligen trevligt, trots att det blev en ganska kort förfest hemma hos Anki. Statt brukar ju vara överbefolkat så vi traskade ner i tid tyckte vi, men det hade alla andra också gjort tydligen. Vi köade men sen gav vi upp och gick på muskan istället. Missade antsgligen många roliga människor som jag hade velat träffa, men så blev det och det var riktigt roligt på muskan också :)
Dock kan man ju fundera vad som händer ibland, två av två, vad är oddsen på det. Fast egentligen inte mycket att bli förvånad över med tanke på some history. Jaja. Idag har varit en riktig segdag, kom hem runt ett-tiden och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Insåg ungefär nu att det är kväll redan, så kan det gå. Ska ringa och uppdatera mig lite så får vi se vad som händer ikväll :)

Så, veckan då. På måndag blir det jobb iaf, tisdag och onsdag har jag inte bestämt mig än. Har fullbokat på måndagen eftersom jag har bokat in alla då och tänkte vara ledig så det känns ju lite segt att lita på drop två hela dagar. Men lite extratillskott i kassan vore bra inför dödens månad januari, alla frisörers mardröm! Och många andra med förresten :p Men men, det visar sig. Sen är det ju nyår också. Orkar inte ens engagera mig i det nu, har lite alternativ så vi får se vad som händer :) Söderhamn känns mer och mer lockande så det kanske slutar med det :) Vad ska alla göra på nyår? :)

Nej, nånting vettigt kanske? Har ju faktiskt betalat räkningar, det är väl det vettigaste som har hänt hittills. Men just det, telefon var det ;)

hejdå =)

Fredag

There used to be a time when this wouldn't even be happening. And I miss that time.



Nu ska jag betala räkningar, tvätta det satans håret, packa och planera lite inför helgen. Suck.
Tur att räkningarna är på företaget, mina egna pengar behövs till Stockholmsresan, som alltså är nu i helgen :) Minuspoäng till att vi måste kliva upp kl 5, GÅ till statoil (det tar säkert en kvart, minst! I denna kyla, 20 i 6 på mårgonen, med väskor. Kill me), vänta i stan i typ en halvtimme, för att ta bussen kvart i 7 till stora staden. Vad fan har jag mitt körkort till egentligen, kan man ju fundera på.

Nej. Fan vad less jag är idag. Vet inte varaför, en bra dag på jobbet, en helg att se fram emot, vad mer behöver gå bra...? Det är nåt fel. Nu blir det MJ på högsta volym, och betala räkningar. OCH redan börja planera nästa helg med världens bästa burefjord, inte dumt det heller! :)

herrå

Nej förresten, en liten slutsats.

When you want what you can not get.
"When you get what you want but not what you need."
Jag har aldrig förstått. Men vaddå, är det så enkelt?
Jag kan inte få på riktigt, det är därför jag vill ha,
jag har fått på låtsas, men det är inte vad jag behöver?

Jag blir galen.

RSS 2.0