Sluta snöa!

Bara jag vaken i hela världens just nu eller? :) Känns så en söndagmorgon, dagen efter gårdagen liksom ;p Fast klockan är iofs 12 snart så folket börjar väl vakna till liv. Sitter hemma hos Milla nu och försöker komma iform för en hemkörning, alltid lika jobbigt att veta när man kan köra :p Har sjukt mycket att hinna med idag så jag skulle vilja åka typ nyss, men det är nog inte att rekomendera.
Folket sover som sagt men jag vaknar ju för det mesta tidigt och dessutom har jag sovit som en ostkrok inatt så det var ganska skönt att kliva upp. Så blir det när det är överbefolkat och vi inte orkar bädda ut soffan, men men ;p Igår var det ju alltså fest om jag inte sa det, Rocky fyllde 20 år, GRATTIS igen :D och det firades hos Milla med en massa folk innan vi drog vidare tíll tranan. Sjukt rolig kväll!

Hur ska jag lösa min dag så jag hinner se bandyn idag?! Dagens problem. Jag är rädd att det kanske är ett olösligt sådant, med tanke på att klockan är 12 (den börjar kvart i 4), jag kan inte köra än på ett tag. Sen ska jag hinna hem och greja med bokföringen, vilket kommer ta trehundra år, ev färga håret på agnes och så måste jag ju packa också, tänkte börja se över det jag ska ha med mig till kiel den här helgen eftersom jag inte vet om jag ska hem nästa, och helgen efter det åker vi!!! Fan va kul!
Hm. Får nog satsa på hällåsen på tisdag istället. Då är det ju dessutom hemmamatch, TAGGA!

Nej. Undra när jag kan åka hem... Inte än på ett tag antar jag. Men let's say a prayer there's no policemen out in the fucking snow, just in case. Byeeee 

...
I know, I knooow! Men det var faktiskt du som började. 


Sista februariveckan

FAN vad tiden går fort.

I helgen har jag varit upp till älskade Light Valley, feels like coming home ;) Love you <3

Idag har jag haft en restart-dag, jag har som ovan antyds insett att tiden går helt sjukt fort och nåt måste göras.
.... vänta, paus, vad är det här för låt? Shiet vad bra den var, har jag den? Be somebody 3 doors down. Minnesanteckning ;)
Ja, restart-dag. Mitt nya liv börjar nu, både träning, ekonomi och lite annat smått och gott i mitt liv har fått sig en planering, så nu har jag ordning på allt. Känner mig sjukt motiverad nu och så skriver jag det på bloggen så får jag lite pressure också :)

Bara för det så har jag fixat min bokföring idag som var ritkigt kaos, så nu är första delen klar. Nu är det bara resten kvar, ska gå igenom hela skiten och rätta, allt som har hänt på kontot sen 1 juli! Great fun. Sen var jag på ett nytt spinningpass (alltså som jag inte varit på förut, inte helt nytt) och jag kan ju säga att det började bra... ;) Snygg ledare och sexy bitch som första låt, tagga som faan! ;D Sen fick jag vänta på bussen i 50 min så jag hann med lite situps och allt möjligt också, kommer nog kännas i magen imorgon känns det som nu iaf. Bra bra!

Nu har jag duschat och ätit lite mat, och suttit här och nördat istället för att kolla på sprinten i OS. Orka. Man kan ju inte precis undgå att höra om vi får medalj sen ändå ;p

Heeejdå

Simply the best


Better than all the rest









Better than anyone, anyone I ever met, på köksstolarna på Kolsvedjavägen,
i en lägenhet på lilla vintergatan, i solen i vålsjö, soffan på söder eller balkongen på brynäs, så är vi lite bättre tillsammans.

Nu väntar myshelg med världens bästa family. Det var inte igår och det känns väldigt nödvändigt just nu!



Torsdag känns som fredag

Jag vill ha lördag nu och så är det bara torsdag. Frågan lyder, vad gör vi imorgon kväll? Jag vill hitta på nåt kul men jag jobbar ju på lördag med, trök... Sen blir det Light Valley =)

Jag har ingenting att skriva. Nu ska jag ringa lite och sen ska jag tvätta håret. Känns som att jag borde plugga också men jag tror att jag ska kolla på gossip sirl istället faktiskt. Ja, det känns mycket mer tilltalande. 


byeeeeeee


Halsjävel

Jag är less på OS redan, det har hållit på i tre dar. Bra gjort. Missförstå mig rätt, det är roligt när dom är duktiga och det är ju rätt många duktiga svenskar med. Men. Det är i radio, tv, tidningar, vi pratar om det på salongen, hemma och... ÖVERALLT! Det är som med svininfluensan för fan. Och melodifestivalen.

Imorgon blir det lite impulsivt en tripp till hälsingland =) Jag ska på cfl först och fixa lite med det, och sen bollnäs och fixa och träffa Milla, det är på tiden!

Och min hals har bestämt sig för att lämna in, igen! Kaaaaan jag sluta vara småsjuk hela tiden, det går ju inte att leva! Hatart.

Ååååå, jag orkar inte tänka på allt hela tiden, kan nån säga vad jag ska göra och veta att det blir bra! Jag skiter i den delen så länge...
Fast mitt uppe i allt så kommer den här våren bli nåt jag sent ska glömma, det är så mycket som händer! Mycket roliga saker som kommer väga upp det mesta, och lite jobbiga men som blir bra i och inför framtiden.
'Kielkryssning den 12 mars, snart snart snart!
'Stockholm weekend och träffa alla storstadsbor :) mars-april
'Essential looks! 19 april.
'THAILAND! 3 juni
Ja, det är nog de största :) Gud vad jag längtar till allting nu när jag listade det, vad gjorde jag det för ;p
Dessutom ska det hinnas med en hel del livsavgörande prov, närmare bestämt 6 st! Jobbigt men förhoppningsvis roligt och absolut behövligt.

Det är så skönt att skriva bort allt man går och fundrar på, det försvinner liksom ur huvudet ett tag när man gör det. Synd att jag inte kan skriva ut de största grejorna, dom tar vi imorgon och till helgen istället =) Tänk att man ska behöva åka hälsingland runt för att hinna med mina kära vänner, kan inte alla flytta till mig istället?! Gävle is the shit ;) Bollnäs imorgon, Ljusdal i helgen har jag bestämt, hoppas nån av er har tid med mig ;) och Söderhamn nästa helg. See you darlings!


Weii

För jag har ett par nya perfekta skor i min garderob, och dagen är räddad!

Sisters har varit och hälsat på i helgen. Igår blev det en heldag på salongen, först jobb och sen dom små liven som ville ha en "liten" förändring... Klockan halv 7 blev vi i alla fall klara. Kul lördag. Då hade även Matilda joinat oss så vi köpte lite mat och onttigt och sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen. Ganska värdelöst, jag hade hellre hyrt en film, men den kära folkfesten är ett heligt inslag i mina systars liv. Dessutom är det ju bra samtsalsämne på jobbet, nu när det var från sandviken och allt. Så jag får väl offra mig :p

Idag har vi alltså varit på stan, och innan det hann vi med en prommenix och en trevlig söndagslunch, lilla släktkalaset. Längesen jag var på stan märkte jag, nyheter i alla butiker! Me like! Spenderade mycket mindre än jag hade kunnat göra kan jag ju säga! Men jag blev lite snål eftersom vi ska på kryssningen snart :D Men det blev skorna from heaven, efter många om och men. Jag hade redan kollat ut mina grönblå-metallic partypumps, hög klack, lite platå och inte ens svarta, MEN självklart var jag precis mellan två storlekar. Typiskt. Men sen letade jag vidare efter ett par varmare skor, lite mer vardags men ändå med klack och roliga detaljer. Letade igenom typ hela butiken utan framgång, men till sist så dök dom upp :) Weii, perfekta =) Ska snarast införskaffa en sladd till mobilen så det dyker upp en bild. Okej, i know myself, det kommer nog ta ett tag... :p Sen blev det lite smått och gott på gina som vanligt, älskar 'nyheter varje vecka'! Var ruskigt nära att slå till på min vackra kavaj på bikbok också, men det får nog bli när det är lite varmare ute.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska sova, har en massa nya favoriter :) vet ni att blondinbella är typ världens mest inspirerande människa? Hon är läskigt smart och så mycket mer framgångsrik än man kan tro. Blir dock väldigt less på 'bloggkriget' som sönderblekta spraytanade småfjortisarna vägrar lägga ned, men de kan ju få fortsätta lägga sina(?) pengar på plastikoperationer och resor, skriva skit om alla andra för att få läsare och tro att precis varenda en av dem har sveriges största blogg. Nu blir det bojkott av deras bloggar! De bästa är kenza, blondinbella, fotbollsfrun malin wollin, cissi wallin från metro och sara mårtens från nöjesmix! Rekomenderas =)

Natti!


Nu ska jag sova =)

För jag har varit vaken sen kvart över 6 och jag ska upp klockan 8 :p Ge mig en riktig sovmorgon på söndag åtminstone! Imorgon blir det jobb och fixa håret på sigge, sen får vi se. Verkar inte bli hemfärd eller bollnäsfärd, boooring! :/


"Right back at ya, cause i'll survive" Chose you fights darling, and you better chose well...


puss och godnatt =)

No, YOU did it again

Yeah, it's perfectly clear
That love's not what you need
I tell you I don't care
But I don't want to
Anything that you say
I hear myself agree
And I don't recognize
What i've turned into 

I could sleep by myself
I would burn me alive
Find me somebody else
But I don't want to
Try to leave out the love
That goes againt the grain
But I can rationalize it
If I have to 

I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go 

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why am I with you now?
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Torsdag already

Sorry för dålig uppdatering men det är faktiskt blogg.se som har krånglat när jag har försökt skriva :p

Den här veckan vet jag seriöst inte vart den har tagit vägen. Sjukt, imorgon är det fredag och sen typ helg =) Typ, för jag jobbar ju på lördag med. Sen hade jag och Matilda tänkt åka hem till vannsätter men där är det tydligen obeboeligt, no water! Illa. Så jag blir kvar i gävle eller så ska jag försöka rymma hem till Milla eftersom det var alldeles för längesen och vi har alldeles för mycket att disskutera! Vi hann med ett litet samtal idag efter många om och men iaf, men that's not quite enough. Miss youuuu <33

Torsdag. 22.57. Ja, jag hade ju kunnat vara på g för slicken nu, men... I ett svagt ögonblick förut så tog min ansvarsfulla sida över. Big mistake. Men jag kommer antagligen tacka mig imorgon, eller mitt huvud kommer eftersom jag jobbar. Vi kör ett spinningpass istället, uppstigning 06.15. ;) På kvällen väntas filmkväll med mina kära kusiner, new moon <3 Har ju inte sett den sen vi var på bio :p Btw, visst borde den finnas att hyra nu? Annars gråter vi. Och ser ettan istället kanske.


Och som på beställning, jag sa ju igår att det började bli tråkigt. Och idag... Ja, mycket kan man säga om allt, men timing har du alltid varit rätt bra på...

Hörs då, byeee =)


"Fredagsmys" måste vara världens fulaste ord

och inte blir det bättre av spotify-reklamen!

Hemma hemma nu, huvudvärk, dödstrött, och för mycket att fundera på för att kunna sova.

Imorgon ska jag ringa till bästa Ferner och föreslå en lång prommenad med mycket skvaller för DET har jag saknat! Och sen ska jag hälsa på farmor för det har jag också saknat, veryyyy much.




What am I leaving when I'm done here?

Pretending someone else can come and save me from myself.





I got it!

Yeees, jag har en lösning på min ofrivilligt morgontrötta livsstil!
Signalen! Allt hänger på alarmsignalen. I typ ett halvår har jag haft lugna låtar som ringsignal, som liksom smyger sig på, börjar med lugn och fin musik som blir lite högre men fortfarande lugn, så man kan ligga kvar och lyssna på låten utan att man ens behöver stänga av larmet. Man kan vänta på snoozen i lugn och ro. Och då är det inte svårt att lista ut vad som händer...

Men! Igår råkade jag glömma att byta låt (varje gång man har haft larmet avstängt så blir det dom automatiska telefoninställningarna som blir valda, oerhört drygt, men positivt i sammanhanget) och då är det en vanlig telefonsignal. Och den är allt annat än lugn och fridfull, man flyger upp och undrar var det brinner ungefär. Och om man hinner få ner pulsen snabbt nog för att somna om, så är snoozen inställd på två minuter. Så det går inte lång stund innan man flyger upp igen, och tro mig, två gånger är två gånger för mycket, så sen är man ialla fall för irriterad för att sova. Strålande!
Och det kan jag behöva nu, för ikväll ställs klockan på 06.15 för första gången på lääänge. Big sigh.

Natti =)

Remember

8.00 vakna, packa
08.30 Åka till gymmet, konditionspass.
9.45 Gå till jobbet
Gesällträning! Vågföning, volymföning och uppsättning på schemat! Samt lite kunder ska hinnas med däremellan också ;p
18.00 slutar jobbet
18.30 Skivstångspass
19.30 Åka hem, fixa bokföring, kolla matteplaneringen, planera in provet, städa och slänga lite ur garderoben, packa till helgen, skriva inköpslista... Hm, känns som jag missar något? Just det, kontoutdrag både på företagskontot och privata. Kolla så att allt stämmer =)

Just nu har jag mer kontrollbehov än vanligt, då blir jag såhär. Planerar och organiserar allt och inget, träning, gesällen, jobbet, ekonomin... Ordning, nu tack!

Flumm flumm inlägg, men det blir som sagt ordning imorgon! Idag till och med. Nu ska jag sova kanske, så jag orkar med mitt liv. Och efter allt detta har jag bara en sak att ta itu med, eller två men de hör liksom ihop. Men förmodligen kommer jag skjuta upp det även denna gång, inte riktigt än, okej? Snaaart, jag ska. Snart.

Natti! =)


 

Måndag igen

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev igen, not good :p

Helgen har varit fullt planerad, alltid lika trevligt =) Jag förstår inte att man kan få så mycket och så lite gjort på en helg, och alltid är det olika. Jag har kommit fram till att jag trivs väldigt bra när det är full fart och det är det ganska många helger inom den närmaste framtiden =)

I fredags hade vi födelsedagsmiddag för Matilda som fyllde 19. Det blev lite sent eftersom Sofias tåg från Stockholm var försenat, alla blev väldigt förvånade. Men det var trevligt i alla fall, blev en ganska lugn och ganska tidig kväll ändå.
På lördagen hoppade jag upp och åkte in och jobbade och klockan 14 begav jag mig på x-tåget (som inte var såå försenat, bara en halvtimme) till järvsö :) Där blev det nachosmiddag, lite spel och ganska mycket fest för Skalman som fyllde 20 år! :) Kväller en aning senare, eh ja. Men det var trevligt, dock föör mycket folk på järnvägs. Inte kul att det tar en kvart att lämna och en halvtimme att hämta jackan...
Söndag blev en riktig bakisdag fast jag mådde väldigt bra efter omständigheterna. Flm, prommis och onyttigheter, precis som det ska va ;p Sen åkte jag hem till gävle igen, och det tåget var faktiskt precis i tid, pluspoäng till xtrafik ;)

Idag har jag varit mer död än levande, såå trött! Jobbat 10-18, sen var jag och matilda och tränade. Orkade pallra mig upp till fjärran för första gången på riktigt länge och det var roligt med ett hederligt medelpass för en gångs skull, har inte kört det på hela förra terminen tror jag! Så nu är jag lite mer död och det blir sängen nu. Imorgon ska jag dessutom ta mig upp lite tidigare och springa en sväng innan jobbet, för efter är det mer planer på gång =) Hoppas att det inte är så kallt, börjar bli less på bandet nu!

Hörs då, pussheeej

RSS 2.0