THAILAND

Idag kom det antligen lite regnperiod, maste saga att det ar ganska skont! Sitter pa internetcafe nu och lyssnar pa regn och aska, dock lite orovackande nar lamporna borjar blinka... ;p Men then again, sakerhet ar kanske inte prio nummer ett har! Har nastan dott de senaste gangerna jag akt moppetaxi\forsokt ga over ett overgangsstalle\akt pickupflak... ;) Men i like it! Borjar bli lite neger nu, men det prioriterar vi pa koh samet dit det bar av pa torsdag. Nu ar vi i pattaya och shopping ar oundvikligt! Seriooost, man blir shopaholic har! dag har jag handlat en vaska som egentligen kostar 7000 bath och det tanker jag inte ens tala om hur mycket det ar...;) Till mitt forsvar sa var den pa mycket rea, meeen anyway, nu ar det skarpning :p

Imorgon ska vi utratta lite arenden, ga pa banken o sa bland annat. Sen blir det nog en till thaimassage, helt underbart! Kostar 75 svenska kronor :) Allt sant dar ar galet billigt. Hotellet kostar 150kr\natt till exempel, lite battre an scandic ;)

Nej, nu ska vi springa hem genom osregnet, hoteller ligger vagg i vagg men det ser ut som vi kommer bli valdigt blota anda... :p

Hoppas ni har det bra dar hemma, saknar er!!

Pusshej!

3 JUNI

Haft en kanondag trots gårdagens nåågot pessimistiska inställning ;) Visserligen stressigt som satan men sådär på eftermiddagen ordnade det upp sig och allt var plötsligt packat och klart. Hade till och med tid över när jag gjorde mig i ordning för tjejkväll med Ida o Milla på Tranan :) Vi begav oss dit runt halv 9 och åt en god middag först, satt och chillade lite ch sen blev det självklart lite dans :) Klockan ett när det stängde så skjutasde vi hem alla, kors och tvärs över halva bollnäs, men så är det :) Sen hem mot kära bergvik, men jag o titti tyckte att det var smartare att inte sova inatt, så vi kan göra det på planet istället :) Sagt och gjort, hann med lite bus sådär på morgonsidan också ;) Haha! Men nu är jag iaf hemma, kvart i 6. Mötte mamma o Agnes i dörren påväg till jobb och skola, pappa ska iväg och besikta bilen snart och Sigge ska väl till skolan inom nån timme. Och jag har precis kommit hem, something is wrong ;) Men vaddå, jag kan väl börja med thailands tidszon redan nu så blir jag kanske inte så jetlagged ;)

Nej nu ska jag kika över det sista på packningen, kanske äta lite frukost och sen får vi se vad mer som behöver göras :)
Har också insett att jag kommer vara borta i en månad... Gud vad jag kommer missa saker! Thailand är ju liksom lätt värt, men... Jag kommer sakna er Darlings!
Speciellt tack till Ida o Milla för kvällen, håll partynivån på topp utan mig ;) <3

Byeeee, 4 timmar kvar tills jag är påväg!

DÅLIG dag

Stressat sönder, packat packat packat, åkt runt halva gävlebotg, suttit på e4an bredvid en trasig bil i en timme, blivit bogserad hem, skjutit upp hälften av planerna till imorgon pga av det, så därför kommer morgondagen bli PRECIS lika illa. Fan.

RSS 2.0