Tisdag

Life goes on

:)







Jag insåg att mamma har alltid rätt. Eventuellt med vissa korrigeringar.

måndag

Boxning på idrotten imorse, hela klassen är lite slut nu :p Men roligt var det, och riktigt välbehövligt. Jag kände så fort jag kom tillbaka till Gävle igår att jag fick mer negativa tankegångar och att allt faktiskt inte är bra.

Idag ska vi göra stora stylingen, hoppas det går bra! Och imorrn har vi sovmorgon till 20 i 12, då ska jag ine göra nånting vettigt alls, utan ta en riktig sovmorgon. Somnade bokstavligen när jag lade huvudet på kudden igår och är ändå helt slut idag. Men det var det värt i o för sig... :)

Please explain cause I don't understand

Heeeejdå =)

söndag

En kväll i Söderhamn med tjejerna, bilarna, solen och folket, det var precis vad som behövdes just nu! Så mycket underbara minnen som hör ihop med allt det, och igår kändes det som allt föll på plats igen, om än bara för en kväll. TACK för det. Inte ens att det är söndag gör mig nedstämd, jag ler fortfarande. Det är nog mest fyra människors förtjänst just nu, j, m, m, och f, you saved my weekend. :) Bland andra, såklart :)

Ikväll kommer agnes och signe hem =)

Nej, nu ska jag hjälpa mami lite med maten och sen blir det packning och en gävleresa. To my sääämbo, få höra vad hon har hittat på för bus i helgen ;) <3

hejdåå


.

I call you when I need you, my heart's on fire
You come to me, come to me wild and wired
When you come to me
Give me everything I need
Give me a lifetime of promises and a world of dreams
Speak the language of love like you know what it means
ohh, it can't be wrong
Take my heart and make it stronger baby

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

In your heart I see the stars of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms
I could be in no better place

You're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

Each time you leave me I start losing control
You're walking away with my heart and my soul
I can feel you even when I'm alone
Oh baby, don't let go

You're the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met
I'm stuck on your heart, and hang on every word you say
Tear us apart, baby I would rather be dead

Oh, You're the best...


?!?

Jag vill, men jag vill inte.
Jag är rädd.
För jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig.
Men det kan ju inte vara bra.

torsdag

Idag var det visning i Sandviken på schemat, gick ganska bra ändå. Det var roligt, men efter lunch blev det lite segt eftersom det gick undan rätt bra på förmiddagen. 90 modeller, plus sångare och dansare, lät lite mycket, men vi var ju ändå ca 30 frisörer också.

Nu skulle jag behöva göra nåt åt mitt eget hår men eftersom jag ska vara gesällmodell åt ammi så spar jag väl med klippningen :p Det blir ju några cm då och så måste jag kanske klippa om det lite till löshåret sen till balen. Det är typ en månad kvar nu bara! Skor och balbiljett står på listan till veckan, och sen ska jag planera hår och smink och smycken nån dag här... Men det är ju så svårt att bestämma sig, speciellt med håret! Nåja, vi får väl se efter stockholmsresan, vad det blir för löshår och så.

Hm, matten då? Det går sådär, och ekvationer som brukar vara roligt :p

Nej, nu ska jag prata med mami :) seee ya =)


onsdag

Det är fan inte våran uppgift. Gör nåt.

Sitter i skolan och dör nu, ska träna om typ en timme. Tiden går saakta. Sen ska jag leka med Mikaela =)

Idag var det cykelpremiär för året, eller nästan. I Gävle iaf. Har cyklat lite hemma, men inte så långa turer. Idag blev det till skolan, så nu blir det slut med slöandet och bussarna :p Haha säger jag, sen blir det buss både imorrn och på fredag. Men det är faktiskt for a reason, ska ju till Sandviken på visning imorrn, 90 modeller som ska fixas till, tja typ 5 ingångar kanske det var. Inte så pepp nu, men det blir säkert roligt. Och på fredag ska jag ju åka hem sen så då får cykeln också vila. Men på måndag! ;p

Idag kommer Milla hem :)
Ikväll är det Grey's :)

hejdå


måndag

Har lunch nu och vi sitter och fixar det sista till k&s-redovisningen som vi troligen alltså kommer att få göra idag. Två grupper ska redovisa idag, och två nästa vecka och vi hade ju hoppats kunna slingra oss till nästa. Men samtisigt äår det skönt att ha det gjort och vi verkar vara en av dom som är bäst förberedda. Så vi får väl göra det :p

Innan så har vi haft idrott med empa och carro i ledningen, dom försökte lära oss sin dans som dom gjorde på treornas vising när vi gick i ettan. Med, hm, visst resultat. Men roligt var det!

Fint väder är det också, skulle verkligen vilja sluta tidigt idag och ta en prmmis eller kanske till och med ska slå till med en springtur :p Men antagligen måste vi gå till 17.00 och planera klart stylingen, som faktiskt ska vara klar snart.
Så vi får väl se vad som hinns med, har ju som vanligt plugg att göra idag. Opponering på PArapporterna imorrn, och det är inte lätt. Men en sväng i finvädret ska väl hinnas med!

Stackars er som läste detta menigslösa inlägg, men jag hade inte så mycket intressant att skriva.

Hejdå


helgen is over

Lugnaste helgen på länge, har inte gjort mycket alls faktiskt :p Pluggat mest och varit med ferner litegrann, i like it!
Har hunnit tänka en hel del, har mycket problem med en sak just nu och det är fucking studenten, som faktiskt ska vara rolig! Eller snarare efter studenten. Svårt att tänka positivt när det är så avgörande, men det ska nog gå bra. Det löser sig väl, som alla säger...

Har även varit lite isolerad i helgen, hade inga pengar på mobilen och ingen dator. Tur att nån hör av sig iaf, Ferner kan man alltid lita på :) Fick ett snabbsamtal av Micki också, och det var ju trevligt att man får veta nåt av nån iaf! Tänkte att det var lugnt på de flesta håll i helgen med det var ju helt fel tydligen....

Idag åkte jag tilbaka till Gävle ganska tidigt, tyvärr var det buss pga banarbete så det var ju ltie segt. Men men. Nu ska jag snart göra mat tills min sambo kommer hem och sen blir det pluggkväll med tjejerna. Kultur och stilhistoria, yeees fan va kul vi ska ha!

Sen väntar en lååång skolvecka innan det blir helg igen. Hemfärd och fest :D

heeeejdå


torsdag =)

Nu har jag suttit här i x antal timmar, vilket intressant liv jag har. Har dock inte haft så mycket annat att spendera kvällen med OCH jag sitter faktiskt inte såå mycket vid datorn annars, så det så!

Har haft praktik idag och det blir även det imorgon, 10-18 . Sen är jag ensam hemma här i hagaström, för att, haha dom andra åker hem till mig :p i Söderhamn alltså. Lite ironiskt. Men jag har absolut ingenting rmot att vara kvar, eftersom att på lördag lördag lördag kl 14 bär det av mot huvudstaden och studentkryssningen! weeeihoo!

Men som sagt, ensam i hela huset imorgon kväll, jag visste att jag inte skulle ha tittat på the ring förra veckan! im gonna die. Nån som vill rädda mig? just call me :p jaja, får väl hitta på nåt ändå, är ju faktikt inte heelt lost in space här i gävle :p
Och så har jag en del packning och klädprovning framför mig också ju! Kul kul :)

Sen blir det väl hemkomst rätt sent på söndag, och på måndag åker jag hem till söderhamn igen, för då har jag looooov, ända till 15 april! :) Love it. No plans typ, tranan på onsdagen bara (den 8:e tror jag det är) och sen är det ju påsk också, blir väl nåt happening då :)

Och jag vill verkligen verkligen fortfarande gå på bio! Har typ 3-4 filmer jag vill se, så jag antar att jag måste välja, igen! Suck, varför kan man inte få allt? ;)

haha, hittade lite minnen btw, check it out, eller kanske inte förresten... :p http://linilja.bilddagboken.se 

Neeeej.... om man skulle göra nåt vettigt, sova kanske. Var ganska så skittrött imorse, kan ju va bra att orka hålla ögonen öppna imorrn :p

Fast jag har för mig att jag hade nån tanke med det här inlägget... Kan bara inte alls komma på vad det var jag ville få fram. Jaja ;)

heeeeeeejdå

RSS 2.0