Just hangin' ;)

Sommarlov för fullt nu då, ute och busar och har inte tid med datorer ;p

Kort uppdatering: Midsommar startades med grillfest, vidare till tråkfest som blev riktigt rolig när vi väl kom igång, och sedan stenö. Var inte så mycket folk där, men dom man väl träffade var ju roliga ;) Vi var nog ute lite för sent ändå :p 
Lör o sön vet jag inte vad jag gjorde faktiskt. Träffade Kakis en sväng iaf, det var på tiden! <3
I måndags var jag in till stan och grejade lite och på kvällen virrade vi ut oss långt bort utanför Vallsta och letade spöken :p Nån som har hört talas om prickiga huset?
Och igår var vi ut och åt middag med Billie Bus som fyllde 18! Grattis Grattis, och så var det bara jag kvar ;p
Idag blir det nog ganska lugnt, ska leka lite med Elina :) Och imorgon kommer Micki till mig! :) <3




Höga förhoppningar på den här sommaren, bäst att dom blir uppfyllda!
16-20 juli Skåne
27 juli 18!!!
28 juli-3 aug Rättvik
8-10 aug Cityfesten/Söderhamns Cruising
23-24 aug Strömmingsleken
Typ så ser det ut. Inte säker på datumen eftersom min älskade phone är död! :p Men ungefär :)


Milla, there's nothing I wouldn't do for you.



Och wtf ska det betyda?! ååååh, beslutsångest. Fast jag tror jag bangar faktiskt. Fast det är ju värt det, egentligen. Jag tror bara, att om du verkligen menar så som jag tror, så skulle du ha gjort på ett annat sätt. Så jag bangar. För det är för långsökt, du vet inte ens att jag ser det. Så... nej. Tack för visat intresse (?), men nej.

...

sorry, I just had to ! ;D


so long ;)

sjuuk

Inte på topp idag. Gick i skolan mellan 12 och 2 , städade salongerna och allt annat typ. Det var inte så farligt, mådde inte bra men det var lättare än jag trodde att pallra sig dit och få något gjort. Sen blev det mat när jag kom hem eftersom jag inte fått i mig så mycket, kollade lite på tv och sen städade överallt här. Oscar går ut skolan imorgon så det blir ju lite släkt-tjosan här. Då måste det va fiint =)

Nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Väntar på att syster ska ringa så jag får med mig lite saker hemifrån, skulle ju egentligen åka hem eftersom vi är lediga imorrn och på torsdag. Men ändrade planer, så nu behövs lite festkläder och sånt. Och det känns verkligen förjävligt att behöva skriva det här en gång till men jag skulle behöva plugga. Fast nu är det dock för sista gången innan augusti. Ska lämna in ett arbete på svenskan på torsdag, sen är allt slut. 

Leeeess. Det känns som om alla runt omkring mig lever sitt liv och jag väntar bara på att mitt ska gå. Saknar alla hemma, alla i schweiz, alla i finspång. Alla alla. Hm, lite depp-dag idag kanske? :p Jag har bestämt att jag får ha det idag, sen blire party i strömsbro på fredag med HVF2 och cruising i Ljusdal på lördag. Och vet ni vilka som ska dit då? ;) Ha.ha.ha. Roligt. typ.

Höööru du. Vad är det som gör att jag ska följa dina regler, så att du kan komma undan med det här? Jag ska inte ens veta det, egentligen!
Och ja, anledningen till att jag inte kan släppa det? Jag kanske tror att jag har en chans? Tror, för jag vet ingenting egentligen. Antagligen så vinner h'n så jävla hårt. Men utan matchen så blir det ju inga mål överhuvudtaget, eller hur?
Pussycat dolls - bite the dust. Texterna, som sagt. ;)


i'm gonna trade this life for fortune and fame.

Fuck this.


Explain

Koder, det blir ju så mycket roligare att skriva då :) Ni som inte är särskilt insatta i mitt liv fattar inte så mycket av dessa små inlägg kan jag meddela, så ta inte saker för givna. Oftast kan allt betyda flera saker än en :p Och du, tro inte att jag är så seriös så att jag skriver om sådana saker ;p Won't happen.

Okej, skolavslutning för de flesta lyckliga igår nu då, dock inte för oss gävlebor. En vecka till får vi uthärda, fast det ska nog gå bra. Det är som ni alla vet inte så jobbigt sista veckan :p Men för det så kan vi ju fira alla andra, och det gjorde vi verkligen. Kvällen spenderades med Linnea, Ellica, Elin, Frida och Micki. Grillning in tha Vålsjö i Järvsö först, sedan bar det av till Ljusdal för utgång, men det blev lite ändrade planer för min del. Det var riktigt roligt iaf :) Kvällens ord blir nog... ironisk. För det är det ju? Lite iaf. Men kul som fan.

Well i'm sorry that he call me and that i answear the telephone. But don't be worried, i'm not with him and when i go out tonight i'm going home alone

Söderhaamn resten av helgen, hoppas på att träffa alla roliga människor! Och så blir det ju balen på lördag =)

hejdåå

RSS 2.0