okeej då vet jag

Irriterad. Känner mig förvirrad av allt det här krimskramset, är van att kunna ta tag i saker. Vill man ha något gjort får man göra det själv och allt det där. Så är det verkligen, men om det inte går då? Om man faktiskt är helt beroende av vad någon annan väljer att göra eller säga?

You know, kisses don't lie and I've got nothing to lose

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skulle vara trevligt om du hörde av dig i veckan, om du får tid :) Jag tror inte att allt vi gått igenom försvinner i första taget, det är bara vägen tillbaka som är jobbig. Men vi kan ställa allt tillrätta igen. :)

4 dagar kvar! Det ska bli helt underbart, men lite dålig timing är det allt... Fan. ;)
K K F, ni är bäst. Thank you for all that you've done for me <3
Reseförberedelser:
Staden med Ferner idag, ska låna två böcker på engelska. Rätt smidig läxa av Malin alltså ;) Samhällen är asdryg, orkar inte göra det. Annars har jag inte så jobbiga läxor, så jag lider med Karin o Kiki faktiskt ;D Stackare. Förutom läxorna tror jag att alla papper o sånt är klart inför resan. Pass, sjukförsäkringskort, tillstånd för att jag är under 18... Tågbiljetter... Ja.
Bara packningen kvar nu, ska börja leta fram resväskan ikväll :) Man måste ju ha några dagar på sig, se om nånting fattas =) Då blir det panic. Så jag hoppas inte det. Nej, makeup it is. Känner mig lite hängig idag, tack gud för foundation, puder och rouge, även om vi bara ska in till lilla söderhamn :) See you <3

Det här är helt sjukt

Klockrent. Ett ord, klockrent. Jag säger bara det ;)

G-festen igår, i helgen blir det vara med Titti, och sedan är det påskloov =) And theeen... Måndag den 31 mars, i like it! <3

2 VECKOR!

Det är faktiskt inte mer, om 2 veckor åker jag och darlings till spanien, fuerteventura! I love it. Idag fick jag tillbaka ledighetslappen så den är ifylld, på onsdag kväll blir det en färd till ferner och kopiera lite id eftersom jag inte är 18... Så jag hoppas verkligen att alla papper ska vara klara då!

I helgen har jag o micki varit kvar i gävle och myst lite, kollat på typ 3 filmer, let's dance och melodifestivalen, plus att vi har tränat 3 pass =) Roligt, än så länge har vi bara tränongsvärk som enda synliga resultat, men snart så, kanske det händer något ;)

För övrigt så måste jag bara tillägga att det inte är så hemskt att inte vara 18 just nu. Det är helt okej att gå på alla g-fester, fast det låter liite lodigt. Men Tranan och Huddik är riktigt roligt, plus att det är billigt, vilket alltid är bra =) På torsdag blir det g-festen och förmodligen också Tranan nästa fredag. Nicee :p

Idag har jag börjat läsa Matte B, hör o häpna. Tänkte att det kunde vara smart eftersom dom ska göra om komvux på nåt vis, så... Man vet ju aldrig. Hade även utvecklingssamtal idag och det var mycket trevligt. Fick tillbaka fina omdömen från apu:n och så är det alltid skönt att prata igenom allting. Det är verkligen nyttigt att bara få säga vissa saker, även det som inte gäller skolan.
Hade dessutom uppnått mina mål, och ett alldeles speciellt mål var höjdpunkten ;)



2 veckor! Nu kör vi girls, uppvärmingen kan starta :D

helgen, tillägg ;)

Självklart spenderades även helgen med kajs o MICKI, ni är ju trots allt bäst :) Glömmer er inte, orkade inte engegera mig och skriva om fredagen bara. Kuuuul var det iaf, repris i bollnäs till påsk tänkte vi? ;)

Idag hade vi samhällsredovisning, våran var MYCKET imponerande med tanke på att vi började och gjorde klart igår :p Haha alltid lika snabba. Sedan komenserade jag och Kajsa genom att börja med materialkunskapen idag, mycket duktigt. Inside-information om label M fick vi, och så skickade vi lite mail och ringde och grejade lite. Pluspoäng till oss =)

Fööör övrigt så har jag hittat mitt borttappade förnuft idag. Så nu är jag back och fit for fight igen. Heregud, liten svacka där. Sånt som händer ibland, tok ;D Haha! Så är det.

Ikväll ska jag o Shellman träna lite igen då, jag o micki körde ju dubbelpass igår ;) Både idrott och efter skolan, very good.
Sees, herrå ;)

3 veckor kvaaar =)

Om endast  tre veckor bär det av till Fuerteventura med mina sötaste. I love it. Helgen spenderades till större delen med dem, bara vi 4 på lördagen (plus shopping innan med Östlund) och sen blev det släktmiddag hos Ferner på söndag. Kul att träffa alla, det var ju ett tag sedan =)

Jag måste sluta spendera mina pengar NU! Detta går icke bra för lilla mig när det står typ 4 gånger så mycket på saldobeskedet än det brukar göra ;) Då är det lätt att glömma att de behövs om tre veckor, efter en dag bland huddiks affärer och en bland gävles :) Men det löööser sig.


Beslutsångest?!

hejdåååå

allting börjar lösa sig =)

Nu känns det som allt börjar lösa sig, iaf i våran klass. Då kommer nästa problem, med textilarna. Men jag känner mig inte särskilt involverad i det så jag bryr mig inte så mycket. Vi hade lite lekar idag och det känns som det släppte lite. Ett stort plus är att svenskalektionerna försvinner så vi behöver inte ha prov och inlämning förränn efter lovet. Hoppas det inte blir veckan precis efter brar för då måste jag ta igen det sen! EFtersom att jag är på Kanarieöarna dååå =)


Vi hade även visning för treorna idag, vi var sopsäckar =) Check my bilddagboken out, vi är snygga! (linilja.bilddagboken.se) Det roligaste var att gå i den utstyrseln till matsalen, lite uppmärksahetskåta kanske vi är ;)
Det var inte så mycket planering att tala om på själva visningen, men bra gick det och kul hade vi. Tänk vad lite improvisation kan göra :p Haha!

Ikväll skulle jag egentligen ha åkt på sminkvisning med aloe vera smink, men den blev inställd så nu blir det high school musical och greys anatomy hos Kajsa :) Lika bra det!


Nej nu ska jag riga till min mami som inte mår så bra. På tal om det så skänker vi en tanke till Jenny, Fridas söta mamma som skjutsade mig till bussen imorse så jag slapp gå 4 km före kl 6. Tack tack! <3

bye byee


äntligen

haha hä'r kommer ett tydligen efterlängtat inlägg ;) jag veet, jag skriver inte så ofta :P

Lovet har varit heelt cp. Jag har typ inte gjort ett skit och ändå har det hänt huur mycket som helst. Både väldigt bra saker, men också en hel del dåliga.

Till att börja med fick jag ett datum för när min bäbis ska åka till Tyskland av alla ställen, min söta lilla häst alltså. Red han en sväng igår iaf, det var oerhört länge sen men efter lite velande bestämde jag mig för att det är värt att sakna honom ännu mer a och göra det än om jag hade låtit bli. Det hade jag ångrat...

Haha, nästa dåliga sak är även väldigt komisk ;)
Jag tänker faktiskt inte berätta det här, är du speciell så vet du redan ;) Hade iaf ångest/panik/ samt cpryck av lättnad den första lärdagen på lovet. Fy fan vilken TUR jag har, fattar inte! Det behövde jag efter mitt mindre smarta drag där ;)

Nummer tre är very very.... nånting. Jag vet inte ens vad det är. Onödigt? Konstigt? Skönt? Nej inget av det, och ändå kan jag inte komma på något annat ord för det heller. Vill bara att det ska dra åt helvete, hela grejen. Fattar inte vad som händer och orkar inte engagera mig i att förstå. FUCK THAT

Bra saker är: Micki, Frida, Ferner, alla från 29/2, Tranan, Järvsöfesten, the family, min ekonomi :O!! <3



Idag har jag varit duktig och tränat till gesällen :) Sedan blev det ett bikini inköp, vilket ledde till ett friskiskort, haha^^
Eeeeeftersom jag ska till viva españa om exactly 4 veckor. Men mina babees, ska bli bäst. Uppvärmningen startade på lovet, Kiki! ;)

Ikväll blir det trääning igen, fan va skönt. Var ett tag sen efter apu, sjukdom och allt man kan skylla på ;p
Och imorgon ska jag hem till tha Bergvik på födelsedagsfika hos bästa Ferner <3


See yaaa <33

nöjda nu flickor? ;)

RSS 2.0