onsdag

Mitt liv känns lite disturbia nu. (Jag har en liiiten rihannaperiod också, ifall ni missat det :p) Lite disturbia alltså, its like the darkness is the light, lite uppochned. Men... jag tror att det här kan bli bra, det är bara det att jag får panik för jag borde fokusera på the big things nu, tyo jobb?! :p Men samtidigt så är det lite mycket med allt det andra nu, social life you know ;) Men det är ju så att jag har fått lite gjort. Söndag, måndag, tisdag var riktigt bra dagar känner jag. Söndag kom jag (äntligen) fram till ett viktigt beslut, måndag avklarad så bara att vänta in smällen efter det nu då, och tisdag... Tisdag var en bra dag helt enkelt :) Så det känns bra.

Vissa saker kvarstår dock ;)
Dagens problem: PA-rapporten.
Kvällens problem: Mobilen. Den är lite tyst? ;p

Jaja, det är en dag imorgon också! Vad jag vet så har jag inga problem då, kan ju spara rapporten till dess. För en dag utan problem, ja vad är det för dag egentligen? ;)

Lite cynisk sådär på kvällskanten, men så är det :) Hörs då! <3


sportlov

you can't play on broken strings
you can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Det stämde väldigt bra helt plötsligt, när man verkligen lyssnar.
Och det är ju faktiskt inte värt det, inte nu när jag kanske har något att förlora?
typ två månader (?) och sen nothing räcker inte.
Och, den här gången, så var det nog bara känslan och inte du, även om jag faktiskt får andningsproblem ;)
(Men så var det inte förra gången, jag menade allt.)

Jahapp, måndag v 9, innebär första dagen på sportlovet. Hemma ensam med lilla hunden, eftersom ingen annan i söderhamn behagar att vara ledig at the moment, förutom en då ;)
Ska ta en prommis med Quattro nu, sen skjutsa runt farmor en sväng och även skjutsa mig själv lite... Jobbigt.

Nu har jag ett litet problem, eller två egentligen. Men jag hoppas att det här löser sig av sig själv, för helt ärligt... Så har jag inte en aning om hur jag skulle kunna lösa det.

dan före dan...

Idag har vi frisörat på morgonen, klippning på chrille o carro och hårförlägning på matilda var det sista fixet. På eftermiddagen hade vi repetitioner på teatern och efter några timmars träning så flyter det mesta verkar det som. Alla kan sina koreografier, alla kläderna är på plats, håren är fixade, sminket planerat :) TACK till mina snyggingar som ställer upp med timmar av träning, hårfix och tågåkning ;)

Nu är det bara tankarna kvar, lär ta ett tag att somna inatt fast det mesta känns ganska fixat. Man måste ju gå igenom allt några hundra gånger till ;p
Och ändå så har jag svårt att koncentrera mig på det här (?!), och som om det inte vore nog så är du där hela tiden. Not that I wish you weren't... :)

nu ska jag sovaa till klockan 6 imorrn, sen gäller det! aaaaah, dagen är häär! kan inte riktigt bestämma mig om jag har gladpanik eller bara panikpanik? Men det ska bli roligt, i alla fall! Godnatt!


6 days to go

Idag har vi varit effektiva må ni tro, mycket som blev klart idag. Nu är det mest modellplanering kvar för mig. Inspirationsbilder är min bästa vän. Igår var jag och fixade kläder på Selma med Filippa och på Vero Moda med Carro och det blev skitbra med första förslaget på båda ställena! Kanoners :) Ska fixa håret på Johanna och kläder till henne imorgon :) vi är på gång :)


maybe i should have started running a long long time ago? I'd never thought I'd doubt you, but I don't think I'm better off without you. kan du sluta le sådär tack? jag behöver min koncentration on my own nu. :p

nej, nu har jag inte tid med det här längre :)

heeeej



panik

Idag har vi haft projekt hela dagen, vilket innebar en slight höjning av pulsen några gånger. Jag hade nog kunnat slå nån på slutet. Tänk att man stör sig så mycket på hur vissa tänker bara för att man själv tänker annorlunda? Jag vill att saker ska tas upp, bestämmas, bli klart, för det blir inte bättre om man väger allt för och emot i en timme. Vissa saker kanske, men inte det mesta vi pratade om idag. INTE när vi har hur mycket småfix och en del storfix kvar, och det är 13 dagar till D-day. Så som sagt, lite arg idag. Men vi fick lite gjort och lite bestämt, så vi kommer iaf frramåt :) Tur det.

Efter skolan åkte jag hem till Hagaström för första gången den här veckan, har liksom bott i min väska ett tag ;) Men så blir det ibalnd. Träffade min kära sambo och diskuterade hennes liv lite, sen försvann hon igen så det blev en springtur in till Skalman =) Rensade tankarna, vilket var välbehövligt. Där blev det lite ältande och lite flummande, vilket också var välbehövligt! Tack för att du finns <3

Helgen är så gott som planerad, kommer bli asbra om allt bara funkar med det jag faktiskt inte kan planera, men det brukar det ju å andra sidan inte bli ;o Men mitt nya liv without pride börjar ju då, så det kanske blir en förändring :)

Nu har jag en date med min bästa vän alvedonburken och sen ska jag sovaaa!
Hörs!


jaja

Russian roulette och what doesn't kill you makes you stronger.
Ja det blev kanske lite spel om "mitt liv" som startades, men det blir bra även om jag förlorar. Det har hänt föut så nu är jag stark :p
Det var värt det, och nu kanske det låter som jag tar ut en förlust i förskott, men det är ju bara fasaden, to keep it up just in case liksom ;)
För jag tror att det kommer bli ganska bra den här gången. Trots allt så vet jag var du står, nu. Kan man hoppas :)

Lördag med alla planer, slutade i alla fall i söderhamn med brudarna, pulka-, madrass- och traktorslangsåkning i alirs öga, har inte varit så snöig på en massa år, och inte skrattat så mycket på länge! Sen mat och mys hos Anki, förfest och så krogen. Inte hundra där inte, men då kan vi det ;p Och hörru, du får väl jobba lite, som vissa gör, och inte bli sur sen när det är ditt problem. Tönt, jag bryr mig inte.
Söndag har varit en glad-dag, trots förseningar, 100 minusgrader och en relativt  tyst telefon. ;D

hahahaha

RSS 2.0