Onsdag

Nu måste jag rycka upp mig!

Med mycket. Bloggskrivandet är en sak, men just där kan jag inte lova nåt! Känner mig inte motiverad :p

Uppryckning 1 är att försöka hålla mig uppe lite längre på kvällarna! Vart har nattugglan tagit vägen, jag som älskar att sitta uppe sent och filosofera, och även göra vettiga saker. Det går så mycket bättre på kvällarna. Och nu när jag inte börjar jobba föränn 10 så kan jag ju faktiskt det också :) Men jag har börjat gå och lägga mig 10 halv 11, nästan varje dag! Something is wrong.

Nummer 2, så har jag en hel del att uträtta i Bergvik/Söderhamn. Vissa personer är väldigt mycket saknade, ganska många till och med, och jag känner att det börjar märkas att jag är hemma för sällan för att hålla mig uppdaterad , vilket är en katastrof eftersom dessa människor är viktiga för mig! Som sagt, uppryckning NU. Detta gäller även Ljusdal, men det har varit lite bättre den senaste tiden. Keep it up :)

3. Eller 1 egentligen... Gesällen. Kommentar överflödig.

Sen finns det en hel massa saker till, småsaker som inte behöver ett eget nummer eller eget stycke i ens i meningslöst blogginlägg. Men såna småsaker som gör mig glad och mitt liv mer innehållsrikt, för just nu känns allt lite... Inrutat. Jobb, träning, sova. Och om det känns så nu, jag är inte ens 20... Hm. Uppryckning!

Trots detta något negativa inlägg känner jag mig positiv till livet. Det känns som om jag kan påverka allt nu, som om det knappt har startat än och jag bestämmer fortfarande över hur saker kommer att bli. Men tiden går fort, så gör nåt nu :)

Den närmaste framtiden har jag kommit på att det kommer att vara höst. Inte sån där mysig höst som man tänker i slutet av sommaren att det ska bli skönt med lite friskare luft, mysiga kläder och fina färger. Nej, utan denna årstid har än en gång bevisat för mig att den består av regn. regn, regn och iår även tidig kyla, och nu sen i söndags mörker. Det är verkligen deprimerande att jobba till 18.00 denna årstid.

Så nu har jag premiärer att se fram emot! Jag äääälskar bio. På söndag ska jag och Matilda gå på Upp! med våra granntjejer, 3-10 år (ärligt talat mest som täckmantel, vi hade gått själva annars), och vi hoppas att den går i 3D även i gävle. Coooolt ;)
Nästa vecka blir det Michael Jackson's This is it! och jag längtar, kommer bli grymt! Får lite bollnäsbesök då, Milla och Malin kommer ner :)
Och sen är det äntligen inte såå långt kvar till uppföljaren av Twilight, New Moon. Jag har lyckats ignorera mitt beroende av både film och böcker sen jag hade läst böckerna (jag säger inte hur många på hur många dagar) och nördat youtube klipp i nån vecka. Sen började jag inse att det var på gränsen till skadligt. Så jag håller istället nedräkningen till typ det enda jag inte har sett, 3 veckor på fredag!

Som sagt, höstens ljuspunkter i brist på en solresa.
Ljuspunkter är även dagens låtar, lika beroendeframkallande. Mando Diao - Gloria och Pink - I don't belive you. Vilket påminner mig om höstens stora nederlag, biljetterna till Pinks konsert är slut! :(

Omotiverad var det, lite långt blev det i alla fall :p Tagga lördag hörni, Halloweeeeeen! :D

hejdå

Söndag

Okej, nu ska jag orka skriva...

Kryssning till Tyskland förra helgen, obeskrivligt. Tänk er allt som kan gå fel. Det gjorde det. Men det var helt sjukt roligt, trots allt :)

Veckan har varit ritkigt bra på jobbet också så det känns ju bra såklart :) har blivit lite sena kvällar men vad gör väl det :)
I fredags åkte jag hem till kära bergvik igen då, blev hemma en stund och grejade, sen bar det av till bollnäs till milla. Hämtade upp sigge på vägen också. Hon skulle egentligen på tranan men var lite sjuk och hängig så hon fick följa med dit istället. Hon lade sig och sov så jag och Milla åkte ut på äventyr, mötte upp Malin, Simon och Johanna och en massa annat folk och det blev en sväng till kilafors bland annat :p Händer det inget så får man se till att det gör det! Sen åkte jag och signe hem vid 2 och åkte hem och sov till en lugn lördag. Jag var iväg och klippte lite på dagen och fick höra lite skvaller, det är ju trevligt :) och kvällen spenderades med att äntligen se Män som hatar kvinnor. Så nu kan jag se tvåan på bio! Sen var jag helt slut så det blev tidig kväller då.

Idag har också varit lugnt, imorse var jag ut på en långpromenad med endast min mp3 som sällskap, skönt :) Sen har jag varit till farmor, försökt komma nånvart i min otroligt sega bok, fattar ingenting av den, och klippt papi. Nu ska jag ut och gå med ferner och få höra lite mer skvaller! :) Sen blir det hem och städa rummet lite och packa inför en ny jobbvecka och partey i Ljusdal till helgen! Mikaela fyller 19 och det blir firande, förhopnningsvis lika bra som förra året! :D

Nej, nu ska jag gå och byta om. Stackars er som läste detta värdelösa inlägg, det skrevs endast på grund av att det var längesen och inte för att jag hade nåt vettigt att säga. Men hopp om förbättring...

Hejdåå

RSS 2.0