Lördag

Bakislördag, teoretiskt i alla fall :p mår inte så dåligt, men man kan ju mysa för det ;) Igår körde vi en förfest i Hagaström med Matilda och hela ligan vilket resulterade i mindre och större intriger... ;) Jag och Milla begav oss in till heartbreak med 11-bussen och röjde vidare :) Trevligt trevligt :D

Idag har vi verkligen degat, legat i soffan med täcket och kollat på mysteriet på greveholm!, jag milla och matilda. Sen åkte vi upp till sätra och hämtade oscar och handlade på hemvägen. Tacosmiddag och nu blir det mer tvmys tror jag =)

En perfekt lördag efter en rolig fredagkväll!

pusshej

.

Camilla, det är ju så att man blir kär! Du måste kolla på hela ;)

http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0

<3

Tisdag

Men nu är jag duktig, två dagar i rad!

Inatt har jag inte sovit mycket pga min jäklarns förkylning, jag som trodde att jag hade klarat mig. Rackans! Jaja, somnade några timmar fram på morgonen men när jag vaknade var det ännu värre. Dock så brukar det ju vara det och under natten och morgonen fick jag dessutom sms och samtal som var betydligt mer oroande än förkylning! Min stackars kollega hade tillbringat natten på akuten, så jag övergav genast alla planer på att stanna hemma. Det verkar inte vara något allvarligt men hon har varit på sjukhuset hela dagen och blir kvar över natten eftersom dom inte vet vad det är. Krya på dig Marita!

Väl på salongen gick dagen riktigt bra. Vi har två trevliga praktikanter som även är flitiga arbetare =) De höll på med sina dockor och det var nääästan så att jag blev lite sugen! Ge mig onsdagar, mjukisbyxor, skitsnack, två kockar-godis och dockpass! Nästan i alla fall :p Men det var roligt att hjälpa dom och man märker hur mycket man faktiskt har lärt sig :p Hade en kund sen också, en klipp och sling med världens tjockaste finaste hår =) Hon var en väldigt trevlig och pratsam människa och en bra kund, en sån som man blir glad av =)

Hemmakväll, kurering pågår! Det bästa med att vara sjuk är att man får äta glass. Och det sämsta med att vara sjuk är när man får äta glass men det inte finns nån hemma! Det blev kurering i form av te och nya veckorevyn istället, lika bra faktiskt! Speciellt eftersom ett helt uppslag ägnas åt en intervju av självaste Twilight-snyggingen Robert Pattinson ;) Dock så har han rätt i sitt svar på frågan "Hur känns det att tjejer över hela världen är galna i dig?" Han svarade att "Det är Edward de är kära i, inte mig." Eh, ja? Hallå, vem väljer en skådespelare över en vampyr?






Måndag

Hur gick det med skrivandet då.
Men annars så går det bra, med resten av mina uppryckningar ;) Det är ju positivt.

Idag har vairt en helt ok dag på jobbet. Fick jobba över lite så jag missade bussen med 10min, jobbigt. Men hann med lite samtal, till mami och världens bästa Burefjord, så det gick ju bra ändå =) Helgen spenderades i gävle och bollnäs, och det var lika trevligt som vanligt! Bio i torsdags, This is it med Milla, sen lite bus ute på så vi kom väl hem vid halv 4... ;) Fredagen bjöd på mera bus- efter en hel del velande blev det förfest på brynäs, utan alkohol för mig, och sedan istället för krogen så tog vi en biltur hem till bollnäs. Haha så kan man också göra ;) Och lördagen blev det utgång på tranan och snefylla som satan, men man ska ha det ibland också. Kul var det!

Nu blir det i alla fall en lugn jobbvecka, ska försöka bli frisk så jag kan träna ordentligt bara. Det största som kommer att ske är en rejäl förbättring av mitt hååååår, finally! Men det reder vi upp till helgen, då blir det mindre lugnt. Stora planer på stort G ;D

Nja, men nu då. Sega lite här, kanske kolla lite på fotbollsgalan. Ska verkligen försöka sova i tid vilket inte har gått så bra den senaste tiden. För mycket att fundera på. Detta kräver ett telefonsamtal, snarast. Fast det har jag sagt i tre veckor nu. Så vi får se.
Someday, somehow, I'm gonna make it alright but not right now.

How the hell we wind up like this? Why weren't we able to see the signs that we missed?!


RSS 2.0