vanlig torsdag

Idag är verkligen en så vanlig torsdag som det kan bli, hittills iaf och jag tror inte det kommer hända såå mycket mer :p

Först religion i tre timmar med en massa lyssnande, diskussioner och skrivande. Ganska intressant, men det blir så jäkla långt!

Sedan tog jag tåget hem till söderhamn och hade körlektion. Gjorde acceleration och hård inbromsning idag, riktigt roligt! Fick tvärnita från 50, 70 och 90. Ganska läskigt hur lång tid det tar innan man reagerar ändå, ca 1 sekund sägs det ju, men det känns mycket längre! Men det var skitkul och det gick bra och lite träning inför halkbanan var det ju också =)

Snart ska jag gå till bussen och åka in och träna boxning med Micki, Empa o Elin, hur det nu ska gå :p Igår var det hårdkörnihng nämligen, Empa och jag gymmade först och sen medelpass med micki så jag har träningsvääärk idag!
Men men, bara att köra på :)

Tagga helgen babes! ;)

rubrik

... och det var jag insåg att det aldrig kommer ändras.


söndag

http://linilja.bilddagboken.se

Lite deppsöndag idag, men det är som det är. Har ställt mig samma frågor och gett mig samma svar så många gånger nu att jag är riktigt förvånad att allt kommer upp igen bara för sådana där småsaker. Det är ju egentligen inget att fundera på. Men den stora frågan är ändå... åka eller inte åka dit? Jag vill egentligen, men vill jag bara för att du kommer att vara där? Eller vill jag för at bevisa för mig själv och henne att jag skiter i vad du tror?
Äh, jag vet ju redan att jag inte kommer åka. :p

Every rose has it's thorne - guns n' roses. Probably the best song in the world.
...and to see you cuts me like a knife

Läxorna har kört  igång igen och det är faktiskt jobbigare än jag kommer ihåg allaredan! Så har jag ju körlektioner och uppkörning på planeringen också, som tar tid. Men snart hoppas jag att det är över. Om jag inte klarar det på första vet jag inte vad jag gör. Då kommer jag nog inte kunna köra av ren nervositet andra gången. Så nu tänker jag klara det på första =)

Nej, nu blir det en springtur innan jag kryper ur skinnet :p

heeejdå

 

RSS 2.0