Måndag

Seriöst, den här dagen har känts som två dagar. Sååååå lång. Visserligen jobbade jag över lite och kom iväg till gymmet lite sent, men typ en halvtimme timme? Hur kan det kännas som 24 :p

Angående mobil-alkolås-diskussionen, för det blev en diskussion alltså, så tänkte jag bara förtydliga :p
Luuugn bara lugn, jag har inte gjort nåt dumt den här gången ;) Som sagt så fick jag reda på mer än jag lämnade ut, det var ju en trevlig omväxling... ;)  Däremot så vågar jag inte öppna min inkorg för då måste jag börja fundera på vad det faktiskt innebär. Och det lät jobbigt.
Hm.


Imorgon ska jag jobba, sen åka till bollnäs en sväng, sen till mohed, sen till bollnäs och sen kanske till gävle beroende på vad klockan är, eller så blir det en night i bollnäs med bästa Milla. :) Har lite ärenden som inte kan vänta, och speciellt med tanke på att jag inte ska hem föränn ännu nästa helg, för nu i helgen blir det en resa lite längre norrut =) Shellman fyller 20 år och det ska firas! Ska bli så roligt att komma upp igen, saknar er och allt! :)

Hate my life med theory of a dead man är förresten en...speciell låt! Haha man kan verkligen känna sådär ibland, men den är ju lite deprimerande ;p Haha ni måste lyssna på texten, allvarligt!

Neeej sova lite kanske? Nja. GG först, need too much drama =)

byee


The weekend is over

Fan va jag ska sova nu, för det var ju två idioter som satt och kollade på tv med tillhörande diskussion en meter ifrån mig klockan 7 imorse, bör tilläggas att vi somnade typ 4! Sen har jag mått som jag förtjänat idag vilket resulterade i en heldag på soffan, så nu mår inte min nacke så bra.
Men det var en trevlig kväll tjejer, jag säger då det ;p Ge mig alkolås på mobilen bara så kan det inte bli bättre, faaaast det var ju ganka roligt det där. Man kan få reda på en ehl del om man råkar lämna ut liite mer än man kanske ska, men åtminstone en av oss kan ju skylla på ett glas för mycket ...!

Nästa helg blir det Järvsö/Ljusdal! Äntligen! :D

puss och godnatt


Hard work work

Idag har det hunnits med mycket, framför allt har jag fått lite mer ordning i min hjärna vilket verkar krävas oftare och oftare nu för tiden. Jag får se upp så jag inte blir senil i förtid, så mycket lappar och listor som jag har nu! Mitt minne får ingen träning :p

Jag orkar intre rabbla upp allt jag har gjort idag för nu har jag precis lämnat det bakom mig :p Det enda som är kvar är lite helgplanering och att betala biljetter, som jag inte kan göra föränn i slutet av veckan... :)

Nej nu ska jag plocka lite här och krypa i myskläderna, sen blir det nog nåra avsnitt gossip girl innan jag ska sova :) Byeeee

Segsöndag =)

Idag har varit en dag av recovery känner jag. Riktigt nice. Har sovit ordetnligt för första natten på evigheter, har varit ut på en lååång prommenad nu när vädret äntligen verkar ha bestämt sig för att inte frysa ner allt som rör sig utomhus. Sen har jag pluggat lite och det går faktiskt framåt, jag förstår det mesta iaf. Ska bara fixa internet till mig egen dator så jag kan ladda ner det rackans lilla programmet som man behöver. Där är det så fiffigt att dom har spelat in lektioner med genomgångar som man kan titta på, chatta med lärare om man behöver hjälp, och en massa sånt som kanvara bra att ha :)

Nu blir det snart ett gympass med Marita, sen mat och lite mer chill ett tag, sen låter det som att vi blir nåra stycken och kör en Interpool kanske? :) I brist på utgång i lördags får vi väl ta det idag då ;p

Nej nu ska jag gå och packa lite smink och kanske nåt annat än mjukisbyxor om vi ska dit sen nu då. Har dom inte dresscode där nuförtiden? Det lät allvarligt, och tänk att man skulle få klädproblem såhär en söndageftermiddag... :p

Heejdå


Mycket nu

Ojoj nu ör det mycket som händer i mitt stackars huvud :) Mycket som planeras och tränas och pluggas inför, det är läskigt, roligt, nervöst och lite stressande, men än så länge så är allt ganska långt fram i framtiden. Eller det känns så iaf, sen brukar tiden försvinna innan man förstår vad som hände :p Men ändå.
Idag har jag iaf haft ett långt samtal med min kära mor och pratat igenom allt, så det börjar bli ordning nu. Både i huvudet och i verkligeheten, alla papper och planer hit och dit. Ursäkta att jag är lite mystisk, jag ska genast skärpa till mig och ringa alla mina vänner så ni får veta vad som händer. Internet vet man aldrig hur mycket man kan lita på så jag vill inte skriva allt här, även om det mesta inte precis är hemligt. Jag är nog lik min far trots allt :p

Nu känenr ajg för en fest snart, tur att det blir lite 20årsfester här framöver! =) Me like.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på AMerican Pie, sjuk film! Jag har insett att Stifler fortfarande är den sjukaste, men Finch är faktiskt väldigt rolig!

Heeeejdååå =)

Du är verkligen dum i huvudet

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt
Det kan va så bra


Nu är jag less på det här. Jag kanske gör som du säger snart, och det värsta är att du skulle i alla fall inte kunna säga till mig att du ångrade dig. Jag är så jävla less på att allt ska gå din väg, och speciellt jag. Ditt sätt är inte alltid det rätta, och om jag har för mycket stolthet- vad har du då?
Det kanske har tagit dig långt men jag är inte som du på alla sätt, och ändå är jag det på så många. Så du borde förstå.

Citerar en smart person - det här är min blogg och jag skriver vad jag vill. Ibland bara för att få ur mig det, inte som en pik till nån eller för uppmärksamhet :p

Hemma en sväng

Hemma i Bergvik en tisdag kväll, känns lite fel :p Jag har ju gått och blivit pluggis igen ;p Så det blir ett besök på Cfl även imorgon, var på första skoldagen i måndags men ska in och ha en liten introduktion på nåt dataprogram imorgon igen. Läser matte på distans nu, eftersom jag inte får gå på komvux i Gävle, eftersom den kursen finns i Söderhamn, eftersom jag är skriven i Söderhamn, och då spelar det ingen roll att jag jobbar och bor i Gävle! Orka. Men det ska nog gå bra, blir mest åkande nu i början.

Känns som små minihelger hela tiden nu när jag är hemma lite då och då, men nu i helgen blir det iallafall Gävle. Ska ev jobba på lördag och så ska jag hinna med lite träning. Är så sjukt mycket folk på gymmet (jag säger då det, nyårslöften, det ger sig framåt mars :p) så morgon och helger är typ enda tiderna man kan vara där. Fast de flesta nya håller på med maskinerna så löpband och vikter brukar vara lediga. Men det är ju ändå skönt när det är lite lugnare =)
Jag har dessutom besämt att jag ska springa vårruset nu, för första gången. Har ju tänkt gjort det i några år men det blev aldrig av, varken med matilda eller klassen som vi hade tänkt :p Men nuså, det är ju faktiskt bara 5km. Det orkar man ju, ska träna upp tiden lite nu bara. Än så länge är det löpbandet som gäller men jag börjar nästan vilja ha vår nu så man kan springa ute :) Mycket roligare :) Fast lite slalom och sånt vill jag hinna med innan det blir vår så vi får ta tag i det nu hörrni, alla som jag har planerat det med! Kungsberget, järvsö, fjällen... :D

Nej, nu ska jag vara lite social med familjen och sen blir det lite gossip girl innan jag ska sova ;) Har äntligen hittat den, jag som har missat så många avsnitt där i mitten! Har bara hunnit se det första än och det kommer man ju ihåg lite iaf. Sjukt bra;)

Hejdå =)

Snart 20årskris någon?

Det var inte den men den passade nästan bättre. Ni vet vad man säger; Life is what happens to us when we're busy making other plans. Det är ju typ så mitt liv är just nu, så jag har insett att man måste ta tag i det för att förändra det. Jag vill inte vakna upp om 10 år och få min 30-årskris: Vad har jag gjort med mitt liv hittils, varför har jag inte gjort det och det nu, varför har jag inte det och det fixat än" Nightmare. Den enda som kan förändra ditt liv är du själv, so do it yesterday!  


My child arrived just the other day
Came to the world in the usual way
But there were planes to catch and bills to pay
He learned to walk while I was away
He was talkin' 'fore I knew it
And as he grew he said,
"I'm gonna be like you, Dad,
You know I'm gonna be like you."

Chorus:
And the cat's in the cradle and the silver spoon,
Little boy blue and the man on the moon.
"When you comin' home?"
"Son, I don't know when. We'll get together then.
You know we'll have a good time then."

Well, my son turned ten just the other day He said,
"Thanks for the ball, Dad. Come on, let's play.
Could you teach me to throw?"
I said, "Not today. I got a lot to do."
He said, "That's okay."
And he walked away and he smiled and he said,
"You know, I'm gonna be like him, yeah.
You know I'm gonna be like him."

(Chorus)

Well, he came from college just the other day,
So much like a man I just had to say,
"I'm proud of you. Could you sit for a while?"
He shook his head and he said with a smile,
"What feeling like, Dad, is to borrow the car keys.
See you later. Can I have them please?"

(Chorus)

I've long since retired, my son's moved away.
I called him up just the other day.
"I'd like to see you, if you don't mind."
He said, "I'd love to, Dad, if I could find the time.
You see my new job's a hassle and the kids have the flu,
But it's sure nice talkin' to you, Dad.
It's been sure nice talkin' to you."
And as I hung up the phone it occurred to me,
He'd grown up just like me.
My boy was just like me.

And the cat's in the cradle and the silver spoon,
Little boy blue and the man on the moon.
"When you comin' home son?"
"I don't know when. We'll get together then.
You know we'll have a good time
then."



Hmm....

Ja, det är ju det jag säger, dom brukar ha rätt fast it hurts to admit it.
Nu blir det hårdkörning x3 istället för x4 den här veckan och i några månader framöver, men det är nog bäst så. Sen ska jag försöka styra upp resten i maj, då är det sommar (snart) och allt kommer kännas lättare, och mer tid kommer jag ha :) Det blir bra :) Det är det där med att tagga om bara, det kan va svårt ibland...

Helgen har försvunnit i ett nafs, hann inte riktigt med där :p I fredags jobbade jag själv, hade fullt hela dagen så den dan vet jag inte vart den tog vägen ens på jobbet :p Sen tog jag ersättningsbussen (!) hem till Världens BÄSTA Milla i Bollnäs. Seriöst, vet du om att du är världens bästa människa? Du fixar mig alltid utan att jag ens själv vet vad det är för fel på mig. Alltid <3
Blev lite mat och urttagning av löshår först, sen degade vi i soffan ett tag och sen åkte vi ut och lekte hela natten i kylan :p Men kurrragömma med bilarna är inte så farligt kallt :p Vi kom väl hem runt 4tiden och sov vi till nästan 2 på lördagen :) Jag har just insett att det faktiskt inte finns någon anledning att kliva upp den tid jag brukar på helgerna ;) Men till mitt gamla jag:s försvar så måste jag erkänna att man inte hinner med mycket om man sover till 2 :p
En glad överaskning ringde upp mig på lördageftermddagen sådär, Tittish is in town! DET var inte igår, såå roligt att träffa henne igen :) Vi var ut på en liten roadtrip och sen tänkte vi köra en tranan men det var ju några fyllon som inte ville åka hem i tid så vi hann inte iväg till bollnäs. Så är det. Hon åkte hem vid två idag så ganska mycket uppdatering hann vi med iaf :)

Idag har jag planerat min närmaste framtid typ hela kvällen och nu så måste jag ändra det lite, men det är som sagt bara bra. Nu ska jag planera min nya framtid istället, eller åtminstone ställa in mig på den :p Med start imorgon så nu är det bara att köra :)

Jag har för mig att jag hade en bra låt alldeles nyss som sammanfattade allt rätt bra, men den försvann. Strunt i det =)

Hörs! Hejdå


Oh nooo

Jag har aldrig riktigt fattat grejen med att sitta på youtube och kolla på klipp. Visst, vissa är roliga men orka? Och hur hittar man dom från början? Jaja, Signo har iaf blivit en liten youtube-nörd och hittar en massa roliga klipp åt mig, så när man får dem serverade kanman ju offra sig :p

Måste lägga ut ett också. Seriöst, jag skulle DÖ om det här hände mig! Hahaha jag vill inte vara kändis ändå!
 
http://www.youtube.com/watch?v=Cqz12DHQY-o 

Och nu trodde ni att jag hade suttit här hela tiden va, men jag har faktiskt hunnit med att städa och jag är klar med det också. Duktigt av mig. ;p

Hejdå

Bloggdesign?!

Nej, nu ger jag upp ett tag. Har försökt fixa designen på min blogg men det gick ju inte sådär skitbra :p Har kommit långt fram och sen tillbaka igen, så vi får väl se... Orkar kanske engagera mig nån gång i framtiden. Jag får bjuda på ett nytt tema så länge, lite uppdetering iaf ;)

Idag har jag fixat med allt möjligt med företaget, så nu har jag lite mer koll på allt. Kan ju vara bra. Har inte kunnat ringa så mycket och få alla svar jag behövt eftersom det är röd dag, men det finns på min to do-list så det löser vi imorgon :)
Ikväll ska jag åka till Milla och ta ur hennes löshår och så blir det lite uppdateringar på skvallerfronten ;) Får se vad vi hittar på, blir dock tidig kväller eftersom jag ska jobba imorgon igen och hämta Signo kl 1 i alla fall.

Nej, nu ska jag dra på min nyaste bästa spotifylista och stääääda. Skulle gjort det helst nyss :p

Hejdåå =)

Night

Det är farligt med nattliga tankar.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här. Men jag ser dig hellre med henne. Än med någon annan.

Not that it's my buisness. ;)

Nightie


-27 !

Nyss hemkommen från Gävle nu, hem till kylan! Inte för att det var så mycket bättre där nere, men 5 grader varmare iaf :p I fredags åkte jag ned till Marita för en filmkväll, vi dissade utgången med tanke på att det trots allt var dagen efter nyår :p På lördagen kom världens bästa Pärla Mikaela och hälsade på mig, blev en heldag på stan, lite fix på salongen (jag är korthårig igen! Men inte så länge:p) och en till filmkväll eftersom nån har gått och blivit nykterist ;) Don't worry, vi tar igen det den 30:e! På söndagen sov JAG längst, till 12 nästan! Sjukt. Vi hann alltså inte med så mycket mer innan Micki åkte hem med 2tåget.

Sen måndag tisdag har jag jobbat igen. Skönt med en mjukstartsvecka, att man är ledig imorgon iaf :) Lite ångest med hela veckor igen efter alla ledigheter, och inte så mycket att se fram emot föärnn typ påsk hade vi heller.
Så det var vi ju tvugna att skaffa oss, det blev en Kiel-kryssning igen! Ska försöka se till att få allt rätt den här gången så det blir gratis resa och mat, styling, spritshopping, kanske lite vanlig shopping och party! 12 mars åker vi, har dessutom hittat riktigt bra priser för tåget till göteborg =) Jag, Marita och Annelie från Gävle och så möter vi upp Sara i Göteborg! Grymt. Även lite andra resplaner här och där, får se om det blir nåt av dem :) I hope!

OCH en hel del andra planer på g, lite karriärplaner måste man ju smida såhär in på det nya året. På tal om det så har jag verkligen funderat och planerat nyårslöften, eller mer som mål för det här året. Jag som inte skulle ha några. Men utan press, för jag ska inte kunna bryta dem, utan bara uppnå dem så långt det är möjligt. Jag tror man blir mer motiverad av det. Just det :)

BTW, så har jag haft en sjuk dag. Och en asrolig. Lunch på flanör med Ammi blev min räddning alltså, och snacket :p Och just det, GRATTIS till körkortet gumman! :D

Jag har insett saker den här helgen. Jag har strävat efter fel sak, men inte föränn nu när jag fått det så inser jag det. Slutsats: Det kan nog vara bra till en början, men just nu är jag innan början, så att säga. Så nu: Fokus. I'll deal with you all later.
 
Nu: Creed - Arms wide open. <3

Natti :)

RSS 2.0